Με Τζημόπουλο ο ΠΑΣ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Θέμης Τζημόπουλος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην γάμπα και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη για τον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΣ απέναντι στον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες.Έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ο Θέμης Τζημόπουλος, που είχε απουσιάσει προληπτικά από την προπόνηση της Παρασκευής, εξαιτίας ενοχλήσεων στη γάμπα.

Ο μεσοαμυντικός των «κυανόλευκων» έβγαλε χωρίς προβλήματα τη σημερινή προπόνηση, που ήταν χαλαρή και ως επί το πλείστον είχε δουλειά σε στημένες φάσεις, δηλαδή κόρνερ και φάουλ.
Χαλαρό τρέξιμο ξεκίνησε από σήμερα και ο Τσάβες, που σε λιγότερες από 2 εβδομάδες θα είναι κι αυτός έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, βοηθώντας έστω και μερικά λεπτά στα 2-3 τελευταία παιχνίδια της ομάδας.
Ο Πετράκης δεν άνοιξε τελικά τα χαρτιά του για το πώς σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα, είναι όμως τελικά πιθανό να μην πάει ούτε σε 4-1-4-1 ούτε σε 4-2-3-1, αλλά να ξεκινήσει με 3 στόπερ, οι οποίοι στα άκρα τους θα έχουν τους Ντάσιο και Μιχαήλ. Με τον τρόπο αυτό θα προσπαθήσει να διαφυλάξει και τα άκρα, αλλά και το κέντρο της άμυνας ο Ρεθυμνιώτης κόουτς.
Μετά το τέλος του χαλαρώματος οι 19 παίκτες που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή είναι οι: Βελλίδης, Αμπάρης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Γιάκος, Χαρίσης, Τζημόπουλος, Κοροβέσης, Ίλιτς, Ακόστα, Βίλα, Λίλα, Κίτσου, Λεάντρο, Στρούνα, Κρητικός.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τσάβες και Σωτηρίου, οι Μουσκάι, Καμπέρης, Νάκος που έπαιξαν με την Κ-20 και οι Κυβελίδης, Σονγκό, Σκόνδρας, Αυγενικού και Ιωάννου.

Σχετικά άρθρα