Βαλντές: Το πανηγυρίσαμε, αλλά τώρα Γιουνάιτεντ

Ενθουσιασμένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δήλωσε ο Βαλντές, που τόνισε, όμως, πως από αύριο όλοι μπαίνουν σε… ρυθμούς Γιουνάιτεντ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Είναι το πρώτο μετά το 2004, αν και είχα πάρει το Σουπερ Καπ στην Ρωσία! Είμαι πολύ χαρούμενος, ευγνωμονώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έχει δώσει, ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να δώσω κι άλλες χαρές στους φίλους του συλλόγου».

Για το… γλέντι στα αποδυτήρια: «Το πανηγυρίσαμε, τραγουδούσαμε, ρίξαμε νερό, αλλά από αύριο πρέπει να συγκεντρωθούμε για το ματς με την Γιουνάιτεντ. Πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο, για να απολαύσουμε τους καρπούς αυτού που πετύχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό ματς, θέλω να βοηθήσω και να γράψουμε ιστορία».

Για τα πλάνα ενόψει Γιουνάιτεντ: «Στόχος μας δεν είναι να παίξουμε άμυνα, παρά το προβάδισμα που έχουμε από το πρώτο ματς. Δε θέλουμε να κάνει το παιχνίδι της, θέλουμε να πατήσουμε στο πλεονέκτημα που έχουμε και να καταφέρουμε τελικά να πάρουμε μία μεγάλη πρόκριση».

Για τις εντυπώσεις του από την χώρα μας: «Εδώ βιώνω ένα όνειρο, είχα επαφές χρόνια με τον Ολυμπιακό, τελικά ήρθα εδώ, στην… Μπάγερν Μονάχου της Ελλάδας και είμαι πολύ ευτυχισμένος».

Σχετικά άρθρα