O Θρύλος και το… φαβορί!

Σε προπόνηση μετέτρεψαν Ολυμπιακός και Κηφισιά, τους ημιτελικούς του Κυπέλλου με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντίστοιχα, τους οποίους νίκησαν εύκολα 3-0 σετ και απόψε (19:30GR) δίνουν ραντεβού στον τελικό της διοργάνωσης, που διεξάγεται στην Καλαμάτα.Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον 28ο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί τον 14ο τίτλο του (μακράν της δεύτερης η κορυφαία ομάδα στις κατακτήσεις Κυπέλλου), ενώ κι η Κηφισιά που ήδη έχει γράψει ιστορία καθώς μετά την παρθενική της παρουσία σε Final 4, φιλοδοξεί να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο.

Πρόκειται για τις δύο ομάδες που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, με την Κηφισιά να φιγουράρει στην κορυφή και να έχει κερδίσει 3 φορές τον Ολυμπιακό φέτος!

Επικράτησε με 3-2 για το League Cup στο Ζηρίνειο, με 3-0 και πάλι εντός έδρας στον πρώτο γύρο και με 3-1 στο Ρέντη για το δεύτερο γύρο!

Αυτός δεν είναι ο πρώτος τελικός των δύο ομάδων, καθώς πέρσι στο Βραχάτι είχαν βρεθεί αντιμέτωποες στον τελικό του League Cup, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 3-0.

Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός, ο Κώστας Χριστοφιδέλης ισοφαρίζει το ρεκόρ του Γιώργου Ντράγκοβιτς με 9 κατακτήσεις Κυπέλλων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Χριστοφιδέλης, Γιούρισιτς, Καλντέιρα, Γιορντάνοφ, Σμαραγδής, Κουρνέτας, Στεφάνου (λ) / Μαρούλης

ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Σουλτανόπουλος, Ντε Σόουζα, Πρωτοψάλτης, Παπαγγελόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ταμπουρατζής (λίμπερο) / Κούνας, Ρούσης

Σχετικά άρθρα