Νίκες… πλέι οφ για Φωστήρα, Ψαχνά και Αιγινιακό

Την… τρελή κούρσα για την είσοδό του στα πλέι οφ ανόδου στη Super Legaue συνέχισε ο Φωστήρας που πέρασε νικηφόρα και από τον Πύργο (11 ματς χωρίς ήττα). Μεγάλο διπλό στο Αίγιο για τα Ψαχνά, ο Αιγινιακός πήρε το ντέρμπι του 2ου ομίλου με τον Ηρακλή. Αναλυτικά όλη η δράση της 24ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους της Football League.1ος όμιλος
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών στο Αίγιο, επικρατώντας 0-3 του Παναιγιάλειου στο ντέρμπι τη 24ης αγωνιστικής. Στην 3η θέση και τους 43 βαθμούς η ομάδα της Εύβοιας, που έχει έναν περισσότερο από Παναιγιάλειο και Φωστήρα.

Ο Φωστήρας συνέχισε το αήττητο σερί του, περνώντας με 2-0 από την έδρα του Παναιτωλικού. Στα υπόλοιπα ματς, ο Φωκικός συνέτριψε 1-6 τον (καταδικασμένο και γεμάτο προβλήματα) Βύζαντα στα Μέγαρα, ενώ η Μαγούλα έχασε έδαφος, μετά το 1-1 με την Καλλιθέα.

2ος όμιλος
Το γκολ του Κουτσοσπυρου στο 78′ έκρινε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Αιγινιακό και Ηρακλή. Η ομάδα της Πιερίας πήρε το τρίποντο κι έτσι "έπιασε" στην 3η θέση τον Γηραιό με 45 βαθμούς.

Νικηφόρα συνέχισε η Κέρκυρα, που επικράτησε εύκολα 4-1 την Καβάλα, που πλέον είναι για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο. Τέλος, σε αδιάφορα βαθμολογικά ματς ο Απόλλων νικησε στην Καλαμαριά με 2-1 τη Ζάκυνθο, ενώ Τύρναβος και Εθνικός Γαζώρου έμειναν στο 0-0.

Σχετικά άρθρα