Γλύκος: Μας έβγαλε από τα ρούχα μας ο Κομίνης

Έξαλλος με την διαιτησία του Κομίνη και την πολεμική ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν ο Παναγιώτης Γλύκος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα.
«Γιατί θα έπρεπε να μιλήσω; Για ένα ποδοσφαιρικό ματς, για ένα πολεμικό παιχνίδι; Από την αρχή μπήκαμε και αρχίσαμε να ασχολούμαστε για οτιδήποτε άλλο εκτός από ποδόσφαιρο. Είχαμε κι ένα διαιτητή να μην σφυρίζει τίποτα και να πηγαίνει αντίθετα σε όλα. Τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε όταν γίνεται αυτό; Μας έβγαλε από τα ρούχα μας», είπε αρχικά ο Γλύκος στην κάμερα του συνδρομητικού και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό:

«Ξεκινάμε το δεύτερο ημίχρονο με αμφισβητούμενη φάση, με έναν παίκτη του αντιπάλου να έχει κίτρινη κάρτα και να συνεχίζει γιατί δεν πήρε δεύτερη. Έτσι δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο, με τις κροτίδες γύρω γύρω και όταν σου βγάζει έναν παίκτη και έχουν γίνει τόσα μαρκαρίσματα και δεν βγάζει ούτε κάρτα τι να πεις… Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε στο ημίχρονο γιατί ο διαιτητής κλείστηκε στο γραφείο του. Απλά στη φυσούνα του ζητήσαμε να παίξει φυσιολογικά και λογικά. Στο δεύτερο πήραμε κι εμείς κάποια σφυρίγματα αλλά ήταν ήδη αργά. Τι να το κάνεις. Είχαμε μείνει ήδη με 10 και ήταν αργά».

Σχολιάζοντας την εξέλιξη του αγώνα, ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε: «Πριν δεχθούμε το γκολ, από μία φάση που δεν υπάρχει καν φάουλ. Ήμασταν καλά στο παιχνίδι. Ο Άρης δεν είχε δημιουργήσει φάση. Αν είχαμε πάρει έναν σφύριγμα που έπρεπε πριν το γκολ το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό. Σε ένα τέτοιο ματς που ήρθαμε να παίξουμε με τον τελευταίο, γιατί είναι ο Άρης, αλλά είναι ο τελευταίος και ήρθαμε για τη νίκη, αλλά όλοι είδατε τι έγινε».

Σχετικά άρθρα