Παπαδόπουλος: Ελεγαν πως θα βάλουν 3-4 γκολ

Μπορεί ο Αρης να υποβιβάζεται, αλλά ο Σούλης Παπαδόπουλος αφιέρωσε μεγάλο μέρος της συνέντευξης Τύπου αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ
Ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε λόγο για δυνατό, αλλά όχι αντιαθλητικό παιχνίδι από τους παίκτες του Αρη. "Αν πω κάποια πράγματα όπως τα λέω εγώ ξέρω ότι δεν θα κάνω καλό στον εαυτό μου. Αλλά επειδή δέθηκα με τον Αρη πιστεύω ότι για να λέγεσαι μεγάλη ομάδα πάνω απ’ όλα πρέπει να έχεις πολύ κόσμο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Και ο Αρης είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Εχω αρχίσει και πιστεύω ότι πλησιάζει πολύ ψηλά. Ο κόσμος έδειξε ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα, τη βοήθησε πολύ και είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ που όλη την εβδομάδα άκουγα για τέσσερα, πέντε και τρία γκολ να κάνει αλλαγή στις καθυστερήσεις. Πως να μας βάλουν πέντε γκολ εδώ μέσα;", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Αγωνιστικά μπήκαμε και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις. Δεχτήκαμε ένα γκολ που είναι τέσσερις δικοί μας και την βάζουμε εμείς μέσα την μπάλα. Γίνεται η αποβολή του ΠΑΟΚ και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά. Αλλο αντιαθλητικά, άλλο πάθος και άλλο χτυπήματα εκτός φάσεων, όπως είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Απλώς οι παίκτες του Αρη πρέπει να γίνουν πιο αλήτες, ποδοσφαιρικά. Στο δεύτερο μέρος ξέραμε ότι θα βρούμε χώρους, δεν δώσαμε δικαίωμα, είχαμε τις προυποθέσεις για δεύτερο γκολ. Ξαφνικά κάποιες ομάδες πέτυχαν επτά γκολ, εμείς τους δώσαμε δικαίωμα. Προσπαθήσαν πολύ οι παίκτες μου και οι άλλοι πανηγυρίζουν που πήραν την ισοπαλία, αυτοί που θα μας έβαζαν πέντε γκολ".

Για την αλλαγή του Αγγελούδη: "Γύρισε ο Τάτος πιο πίσω θέλαμε να ρισκάρουμε, να φορτώσουμε την επίθεση, γι’ αυτό περάσαμε τον Αγγελούδη στο παιχνίδι. Ο Γιαννίτσης σήμερα… εξαφάνισε τον Αθανασιάδη, έναν πολύ καλό παίκτη".

Για τον λόγο της καθυστέρησης έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου: "Ηταν θέμα διαιτητή εμείς θέλαμε να μπούμε αμέσως γιατί είχαμε ρυθμό, δεν νομίζω ότι έγινε κάτι. Και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν την δουλειά τους. Αποδείχτηκε ότι εμείς θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι. Αυτή η καθυστέρηση δεν ευνόησε εμάς".

Τέλος, τόνισε πως: "Ο Αρης δεν πρόκειται να έχανε αυτό το ματς με μένα στον πάγκο. Τον σέβομαι τον ΠΑΟΚ, αλλά μακάρι ο ΠΑΟΚ να έπαιζε με πάθος και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε σήμερα ότι αξίζει να έχει τόση διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Απ’ ότι ξέρω έγιναν και κάποιες χειρονομίες από έξω, κάποιοι μου έλεγαν να μην έρθω στη συνέντευξη Τύπου. Εγώ το μόνο που είπα στους παίκτες μου είναι ότι στα τέσσερα γκολ που έχουμε δεχθεί στην έδρα μας από την μέρα που ήρθα εγώ, εκτός αυτό του Απόλλωνα τα υπόλοιπα τα έχουμε βάλει μόνοι μας. Σήμερα χάσαμε την ευκαιρία να πούμε στους αντιπάλους μας ότι εμείς θα φτάσουμε τους 37 βαθμούς, πρέπει να πάρετε 38 για να σωθείτε".

Σχετικά άρθρα