Όλοι μέσα για Μάντσεστερ!

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την ιστορική ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο των "16" του Champions League.Στην πρωινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ανεξαρτήτως του αν είναι ή όχι στη λίστα του Champions League.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική και στρατηγική μέσα στον αγώνα. Έχοντας μελετήσει τη Γιουνάιτεντ, ο Μίτσελ και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, ζητούσαν από τους ποδοσφαιριστές τους διαρκώς συγκεκριμένα πράγματα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις (κυρίως κόρνερ), ενώ ορισμένοι εκ των ποδοσφαιριστών επιδόθηκαν και σε εκτελέσεις πέναλτι… για κάθε ενδεχόμενο.
 
Στο τέλος έγινε και διπλό, σε μικρό χώρο, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και εξίσου ταχύτατες αντιδράσεις.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Ιβάν Μαρκάνο. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Σαβιόλα και συνέχισε με ατομικό, ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία. Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε με το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Αμέσως μετά την προπόνηση έγινε γνωστή και η αποστολή για το Μάντσεστερ, την οποία αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντέζ, Βέργος.

Σχετικά άρθρα