Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Προστάτεψε τα κόκκινα μαλλιά σου!
Προστάτεψε τα κόκκινα μαλλιά σου! thumbnail

Προστάτεψε τα κόκκινα μαλλιά σου!

Τα κόκκινα μαλλιά έχουν κατακτήσει το Hollywood. Το χρώμα είναι έντονο και ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Το θέμα είναι να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει. Το πραγματικό πρόβλημα είναι να διατηρήσεις το χρώμα! Εδώ έχουμε κάποια tricks που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την μεγάλη εποχή πιο εύκολα.


Πώς να φροντίσεις τα μαλλιά σου


Το να βάψεις τα μαλλιά σου οποιοδήποτε χρώμα μπορεί να αποδειχτεί μεγάλη ταλαιπωρία για τα μαλλιά σου αλλά το κόκκινο είναι ακόμα πιο σκληρό. Αν τα μαλλιά σου είναι σκούρα, κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να τα ανοίξεις πρώτα πριν τα βάψεις. Βοήθησε τα χρησιμοποιώντας συχνά ενυδατικά και επανορθωτικά προϊόντα. Αν από την άλλη τα μαλλιά σου είναι ανοιχτά θα χρειαστεί να κάνεις μια διαδικασία για να μπορέσουν τα μαλλιά σου να κρατήσουν το χρώμα. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειάζεται να επισκεφτείς αρκετές φορές το κομμωτήριο. 


Πώς να κάνεις το χρώμα να διαρκεί


Για να κρατήσει περισσότερο το χρώμα σου και να μην χρειάζεται να πηγαίνεις συνέχεια στο κομμωτήριο κάνε μια μικρή αλλαγή. Λούσου με κρύο νερό από εδώ και πέρα και μην λούζεσαι πολύ συχνά. Επίσης πρέπει πάντα να χρησιμοποιείς σαμπουάν κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά! Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις κοκκινομάλλες καθώς το σημαντικότερο είναι το χρώμα να είναι ζωντανό.  

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X