Ετοιμοι Πράνιτς και Σπυρόπουλος για τον ημιτελικό με τον ΟΦΗ

Οι Ντάνιελ Πράνιτς και Τάκης Σπυρόπουλος προπονήθηκαν κανονικά την Δευτέρα και τέθηκαν στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Επανέρχεται και ο Γιώργος Κουτρουμπής που εξέτισε την ποινή του.Στροφή στον ΟΦΗ έκαναν στον Παναθηναϊκό, που μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ ξεκίνησαν άμεσα την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης.

Οι Πράνιτς και Σπυρόπουλος, που λόγω ίωσης δεν ταξίδεψαν στα Γιάννενα, είναι απόλυτα έτοιμη, προπονήθηκαν την Δευτέρα και τέθηκαν στην διάθεση του Αναστασίου.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού μπορεί να υπολογίζει και στον Κουτρουμπή, που εξέτισε την τιμωρία του και επανέρχεται απέναντι στον ΟΦΗ.

Οι πράσινοι βρέθηκαν το πρωί στο Κορωπί και όσοι αγωνίστηκαν στα Γιάννινα έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις κυκλοφορίας και τελειώματα.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Λαγός ο οποίος έπαθε μια κάκωση στο γόνατο και θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πράσινων για σχεδόν δυο εβδομάδες ενώ Πέτριτς και Μπαϊράμι έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Σχετικά άρθρα