Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο σύστημα υγείας
Όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο σύστημα υγείας  thumbnail

Όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο σύστημα υγείας


Στις θέσεις τους πρέπει να βρίσκονται την Πέμπτη οι γιατροί και το προσωπικό των νέων μονάδων του Πρωτοβάθμιου Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ).

Το προσωπικό που δεν υπαγόταν διοικητικά σε κάποια από τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ οφείλει να παρουσιαστεί -την ίδια μέρα- στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας του ΕΣΥ. Εως την Τετάρτη, θα έχει ολοκληρωθεί από τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) η έκδοση πράξης μετακίνησης του συνόλου του προσωπικού, το οποίο έχει υποβάλει αίτηση για παραμονή στο ΠΕΔΥ.

Τα παραπάνω αναφέρονται -μεταξύ άλλων- στην εγκύκλιο του υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα σχετικά με τον νέο φορέα, ο οποίος διαδέχεται τα πολυϊατρεία και τις λοιπές δομές περίθαλψης του ΕΟΠΥΥ.

Το «Εθνος» παρουσιάζει το σύνολο της εγκυκλίου, η οποία περιλαμβάνει οδηγίες για το προσωπικό και τους ασφαλισμένους, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν τις μονάδες.Την Πέμπτη σε λειτουργία τα νέα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥΠατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:


 


 

Πηγή: www.madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X