Τους πήρε όλους στο ξενοδοχείο ο Σα Πίντο για το ματς με ΠΑΟ

Με προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο σήμερα το πρωί, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο "Γεντί Κουλέ". Ο Ρικάρντο Σα Πίντο πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και την τελευταία στιγμή θα κάνει γνωστή την 18αδα.Λίγο πριν απο τη σέντρα θα γίνει γνωστή η 18αδα του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η κρητική ομάδα ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης την προετοιμασία της, με τον Πίντο να δίνει εντολή, όλοι οι παίκτες να αποσυρθούν στο ξενοδοχείο για το παιχνίδι.

Με εξαίρεση τον τραυματία Λαμπρόπουλο, που είναι νοκ-άουτ, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για ένα παιχνίδι που έχει το χαρακτήρα του «αγώνα της χρονιάς» για τον ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα θα επιχειρήσει να πάρει ένα καθαρό  σκορ στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟ (προτεραιότητα να μην δεχθεί γκολ), ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στον επαναλληπτικό που θα γίνει στη Λεωφόρο τον Απρίλιο.

Σχετικά άρθρα