Ο καιρός την Τετάρτη (19/3)

Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες σε Ιόνιο, Ηπειρωτικά και βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Αττική
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
O καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Κρήτη, Κυκλάδες
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Στα νότια οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχετικά άρθρα