Ομπράντοβιτς: Θα είναι δύσκολο για μένα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά, ξεκαθαρίζοντας πως θα είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο
Την Πέμπτη στις 21:45 ο Παναθηναϊκός δίνει μία δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, που από το αποτέλεσμα της θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Στον πάγκο των Τούρκων ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος μίλησε στον sentra 103.3 για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Αθήνα", είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός του εξάστερου και συνέχισε: "Είναι διαφορετικό με την Παρτίζαν.

Άλλο η Παρτίζαν, έπαιξα εκεί, ήταν η πρώτη μου ομάδα ως προπονητής. Τους εύχομαι το καλύτερο δυνατό. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον Παναθηναϊκό. Είναι τα 13 καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Αύριο θα είναι μια εμπειρία ζωής που θα κρατήσω για πάντα".

Για το γεγονός πως θα βρει απέναντι του την μεγάλη του αγάπη, είπε: "Το συζήτησα αυτό με τον Αλβέρτη λίγο πριν αρχίσει το πρώτο ματς. Του είπα ότι ‘δεν ξέρω και εγώ πως θα αντιδράσω. ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ πολύ δύσκολη κατάσταση. Θα προσπαθήσω να τη διαχειριστώ.

Είναι πολύ περίεργο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να προετοιμάσω την ομάδα μου για να παίξουμε. What to do, filaraki. Ti na kano;"

Για τον Αλβέρτη που θα τον βρει αντίπαλο στους πάγκους, τόνισε: "Πολλούς φίλους και μέλη του Παναθηναϊκού. Ο ΑΛβέρτης είναι ο νέος κόουτς, του εύχομαι το καλύτερο. Υπάρχουν τρεις παίκτες που έχουμε δουλέψει μαζί, Φώτσης, Μάικ και Δημήτρης.

Περιμένω να αρχίσει το παιχνίδι για να παίξουμε. Θα δω φίλους. Όπως πάντα. Είναι το καλό της υπόθεσης. Θα δω αυτούς που θέλουν να με δουν, ελπίζω να μην έχει αλλάξει κάτι επ’ αυτού".

Το ματς είναι κρίσιμο για την υπόθεση πρόκριση, ο Ομπράντοβιτς σχολίασε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι λογικό να θέλει να κάνει ένα καλό παιχνίδι, μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο".

Για το αν του έκανε έκπληξη το "ναι" του Αλβέρτη να γίνει προπονητής, είπε: "Θα σου κάνω την ίδια ερώτηση και σε σένα για τον Αλβέρτη. Ήταν έκπληξη για όλους. Δεν είχε εκφράσει το ενδιαφέρον να γίνει προπονητής. Του εύχομαι να έχει την ίδια επιτυχία που είχε ως παίκτης. Είμαι σίγουρος ότι αν ασχοληθεί με κάτι 100% θα είναι πολύ επιτυχημένος".

Σχετικά άρθρα