Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Η γυναίκα που αγαπώ παντρεύεται άλλον, τι να κάνω;
Η γυναίκα που αγαπώ παντρεύεται άλλον, τι να κάνω;  thumbnail

Η γυναίκα που αγαπώ παντρεύεται άλλον, τι να κάνω;

Αναγνώστης μας ζητά τη βοήθεια των ειδικών μας. Απευθύναμε το ερώτημά σας στον ψυχολόγο, ομαδικό θεραπευτή Δημήτρη Κατσαρό. 


Δημήτρης Κατσαρός


Αγαπητέ αναγνώστη:
 
Προς απάντηση και των δύο ζητημάτων που θέσατε:
Η κατάσταση την οποία ζείτε είναι κάτι που αφορά πάρα πολλούς ανθρώπους. Καλό είναι να επισκεφτείτε κάποιο γιατρό ώστε να διαπιστώσετε ότι δεν παρουσιάζετε κάποιο πρόβλημα στύσης. Αφού πάρετε αυτή τη διαβεβαίωση τότε ασχολείστε με το ψυχολογικό κομμάτι. Φαίνεται άλλωστε να έχετε μεγάλη αγάπη για τη ζωή, πράγμα που αντανακλάται στην ανάγκη σας να σχετιστείτε. Προκειμένου να είστε σίγουρος για το πως θα επιτύχετε κάτι τέτοιο είναι καλό για σας να νιώθετε ότι έχετε ρεαλιστική σχέση εμπιστοσύνης με τον εαυτό σας. Το δίλημμα που σκιαγραφείται από τα ερωτήματά σας θα ξεπεραστεί αν αντιμετωπίσετε το φόβο σας για το πόσο σας έχει επιρεάσει η κατάσταση της παραπληγίας. Σ'αυτό μπορούμε να σας παρασταθούμε, όποτε χρειαστείτε. Μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο είναι αυτό που έχουμε να σας προτείνουμε για τώρα.

http://www.news-medical.net/health/Paraplegia-What-is-Paraplegia-%28Greek%29.aspx

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X