Μόγες: Έχω ακόμη πολλά να κάνω

Ο Ντέιβιντ Μόγες ξαναβρήκε τη χαμένη αυτοπεποίθηση, μετά την πρόκριση της Γιουνάιτεντ στους "8" του Champions League."Το πρωί της Δευτέρας είχα πει ότι έπρεπε να κερδίσουμε με 3-0 μετά την ήττα της Κυριακής από τη Λίβερπουλ. Έτσι, για να ανταποδώσουμε στον κόσμο για τη στήριξή του. Και σήμερα ήταν φανταστικοί. Άξιζαν να τους προσφέρουμε μια όμορφη βραδιά γιατί δεν τους έχουμε προσφέρει πολλές τέτοιες φέτος.

Οι παίκτες μου ήταν προσηλωμένοι στο στόχο. Άλλωστε κι αυτοί ήταν πληγωμένοι και γνωρίζουν πρώτοι από όλους πως δεν έπαιζαν όσο καλά θα έπρεπε. Απόψε διόρθωσαν τα πράγματα, έδωσαν τα πάντα και δεν άφησαν τίποτα πίσω.

Ο κόσμος μπορεί να δει την πρόκριση αυτή σαν αλλαγή σελίδας για μας, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου σαν να είμαι εδώ για πολύ καιρό. Έχω πολλά πράγματα να κάνω και δεν μπορώ να τα κάνω όλα αμέσως.

Μόνο συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να πετύχουν χατ-τρικ στο Champions League. Είναι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής o Φαν Πέρσι. Ελπίζουμε ο τραυματισμός του να μην είναι πολύ σοβαρός. Έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και θα δούμε την κατάστασή του το πρωί.

Είναι απίστευτο πόσα παιχνίδια έχει o Γκιγκς παίξει σε αυτή τη διοργάνωση. Ήταν φανταστικός. Όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει για πάντα και πρέπει να βρούμε έναν νέο Γκιγκς. Είναι 40 χρονών και προσπαθώ να κοιτάξω το μέλλον. Όμως από τακτικής άποψης τον χρειαζόμασταν απόψε.

Στην κλήρωση πάμε σαν αουτσάιντερ, αλλά αν είμαστε σε καλή κατάσταση θα δυσκολέψουμε οποιονδήποτε αντίπαλο".

Σχετικά άρθρα