Σκέφτεται να τα παρατήσει ο Πανόπουλος

Εντονη φημολογία επικρατεί στην Ξάνθη, πως στην σημερινή (20/3) συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ θα ανακοινωθεί η αποχώρηση του Χρήστου Πανόπουλου!«Όλα έχουνε μια αρχή και ένα τέλος. Θεωρώ ότι εγώ δεν εξαιρούμαι από αυτόν τον κανόνα». Τα λόγια αυτά, που ανήκουν στον Χρήστο Πανόπουλο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τα θυμήθηκαν, ενόψει της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ SkodaΞάνθη για σήμερα Πέμπτη.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε εδράζεται σε δύο γεγονότα. Πρώτον, στο προ μηνός αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο μεγαλομέτοχος της ομάδας στην Εγνατία Οδό, το οποίο όπως είναι φυσιολογικό, του άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία. Είναι κάτι που είχε ακουστεί από την πρώτη στιγμή, μετά το ατύχημα, ωστόσο οι μετέπειτα κινήσεις και οι ανακοινώσεις έδειχναν – και εξακολουθούν να δείχνουν – ότι δεν συντρέχει λόγος για την ώρα τέτοιος ανησυχίας.

Ωστόσο ήρθε αυτή η ανακοίνωση για έκτακτη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ομάδας Άρη Πιαλόγλου να περιπλέξει τα πράγματα. Γιατί ο Πιαλόγλου και όχι ο Πανόπουλος, όπως συνηθίζονταν σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις; Κάπως έτσι, άρχισε να ψιθυρίζεται στην πόλη της Ξάνθης ότι κάτι πολύ σημαντικό θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στην συνέντευξη Τύπου του Άρη Πιαλόγλου, που δεν αποκλείεται να αφορά ακριβώς αυτό το ζήτημα: το μέλλον της Skodaσε ενδεχόμενη αποχώρηση του Χρήστου Πανόπουλου από την ομάδα.

Το σενάριο αυτό δεν είναι ωστόσο το πιο πιθανό. Όσοι ξέρουν τον Χρήστο Πανόπουλο, γνωρίζουν ότι εφόσον αποφασίσει κάτι τέτοιο, θα βγει ο ίδιος να το ανακοινώσει. Κυρίως όμως, εκτιμούν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει την ομάδα στην τύχη της σε τόσο δύσκολη χρονική συγκυρία, όταν τυπικά δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Άλλωστε και ο ίδιος ο Πανόπουλος, όταν πριν τρεισήμισι χρόνια, σε εκείνη την περίφημη ραδιοφωνική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε προαναγγείλει εν ευθέτω χρόνο την αποχώρησή του από την ομάδα, το είχε τονίσει αυτό.

Σχετικά άρθρα