Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Βιαιοπραγία σε βάρος δασκάλας από γονείς μαθητή
Βιαιοπραγία σε βάρος δασκάλας από γονείς μαθητή  thumbnail

Βιαιοπραγία σε βάρος δασκάλας από γονείς μαθητή


Tην έντονη καταδίκη του για καταγγελλόμενο περιστατικό βιαιοπραγίας εις βάρος δασκάλας από ζεύγος γονέων μαθητή σχολικής μονάδας της Κατερίνης εξέφρασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πιερίας.
Το διοικητικό συμβούλιο συνήλθε εκτάκτως στις 19 Μαρτίου και ώρα 14.30 και σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Αντιδρούμε με αγανάκτηση στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια των γονέων να επιτεθούν σε αναπληρώτρια εκπαιδευτικό, σε δρόμο της πόλης μας, ξαφνικά και αναίτια, καθώς το παιδί τους φοιτά σε άλλο σχολείο από εκείνο που διδάσκει η εκπαιδευτικός.

Μας πληγώνει αφάνταστα το γεγονός να δέχεται βίαιη επίθεση νεαρή συνάδελφος μας, η οποία καταγόμενη από μακριά, υπηρετεί στην πόλη μας με μισθό 650 ευρώ (με ό,τι αυτό σημαίνει) και αντί να τυγχάνει αναγνώρισης, να μεταφέρεται τραυματισμένη στο Νοσοκομείο του Νομού.

Αυτονόητο είναι ότι συμπαραστεκόμαστε στη συνάδελφο μας και θα είμαστε δίπλα της, τόσο ηθικά, όσο και στην επίπονη δικαστική διαδικασία, που θα ακολουθήσει με την αμέριστη συνδρομή μας.

Πηγή: lefteria.blogspot.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X