Κουτρουμπής: Εμείς στον τελικό

Εφικτή χαρακτήρισε για τον Παναθηναϊκό την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ο Γιώργος Κουτρουμπής, παρά την ήττα από τον ΟΦΗ στον πρώτο ημιτελικό. «Δεν θα μας επηρεάσει», σχολίασε για την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για την ήττα του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και χάσαμε 1-0. Πιστεύω ότι στη ρεβάνς θα παιχτεί περισσότερο ποδόσφαιρο απ’ότι παίχτηκε στο Ηράκλειο και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε».

Για το πόσο διαφορετικός θα είναι ο δεύτερος ημιτελικός στη Λεωφόρο: «Αυτό το ματς είναι σημαντικό για όλη την ομάδα και ειδικά για τον κόσμο. Από την αρχή της χρονιάς οι οπαδοί μας περιμένουν να φτάσουμε στον τελικό, που είναι ένας εφικτός στόχος. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Για τους λόγους που ο Παναθηναϊκός δεν παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ίσως φοβηθήκαμε να παίξουμε μπάλα, κάτι που κάναμε λίγο στο δεύτερο μέρος και είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Αλλά όπως είπα και πριν, δεν παίχτηκε και πολύ ποδόσφαιρο. Πολλά φάουλ, συνέχεια σφυρίγματα… Πιστεύω ότι στο δεύτερο ματς θα είναι τελείως διαφορετικά».

Για το αν αυτή η ήττα επηρεάζει τον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα: «Δεν θα μας επηρεάσει. Έχουμε δείξει και στα προηγούμενα ματς τι ομάδα είμαστε και τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, ώστε να μπούμε στα πλέι οφ».

Για το αν μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας στον αγώνα του Σαββάτου, αφού ο Απόλλων χρειάζεται βαθμούς: «Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Απόλλων. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα είναι κρίσιμο ματς γι’ αυτούς, όμως εμείς θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Έχουμε δείξει σε όλα τα ματς στη Λεωφόρο, ότι από εμάς εξαρτάται αν θα κερδίσουμε ή όχι».

Για το αν είναι εφικτός στόχος η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα μέσω των πλέι οφ: «Σίγουρα μπορούμε και το δείξαμε απέναντι στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που ήταν δύο δύσκολα ματς και κόντρα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι στα πλέι οφ με λίγη τύχη και την ικανότητα που έχουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν αισθάνεται βελτιωμένος ως ποδοσφαιριστής: «Σίγουρα αισθάνομαι βελτιωμένος, όπως και όλα τα παιδιά στην ομάδα. Προσπαθούμε από την αρχή της χρονιάς, όπως βλέπετε, να φτιάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, να παίζουμε όλο και καλύτερα και πιστεύω ότι ειδικά στον δεύτερο γύρο το έχουμε καταφέρει και έχουμε κάνει πολύ καλά ματς».

Για το αν έχει "ταβάνι" ο νεανικός Παναθηναϊκός: «Προσπαθούμε σε κάθε ματς για το καλύτερο. Δεν ξέρω αν έχει ταβάνι. Πάντως ,0 σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται και να κερδίζουμε τα ματς, ώστε να ανεβαίνουμε και ψυχολογικά».

Σχετικά άρθρα