Αρχική / Υγεία / Πλαστική χειρουργική / Πώς θα ήταν το στήθος μου αν έκανα πλαστική; Κάνε το τεστ και δες
Πώς θα ήταν το στήθος μου αν έκανα πλαστική; Κάνε το τεστ και δες thumbnail

Πώς θα ήταν το στήθος μου αν έκανα πλαστική; Κάνε το τεστ και δες

Ο μαστός  αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο της γυναικείας εμφάνισης και επιδρά αποφασιστικά στην αυτοεκτίμηση και τον ψυχισμό της σύγχρονης γυναίκας. Η Πλαστική Χειρουργική αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη για σωματική αρμονία και ομορφιά έχει αναπτύξει ιδιαίτερα σύγχρονες τεχνικές για την αύξηση του μαστού.

Η αύξηση στήθους με ενθέματα ξεκίνησε από την αρχή της δεκαετίας του ’60 και από τότε έχει συνεχώς αυξανόμενη τάση. Τα ίδια τα ενθέματα σιλικόνης έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και στις ημέρες μας ενσωματώνουν  χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να παραμείνουν με ασφάλεια μέσα στο ανθρώπινο σώμα για πάρα πολλά έτη.


Ένα βασικό ζήτημα στην επέμβαση αύξησης του στήθους είναι η επιλογή του σωστού μεγέθους και του κατάλληλου σχήματος.H πολυδιάγνωση "Gen Y" Diagnosis είναι μια πολυδιάστατη διάγνωση που καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες του γυναικείου στήθους τόσο από την πλευρά της υγείας όσο και από την αισθητική του πλευρά. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση του μαστού αφού οι δύο τομείς (υγεία και ομορφιά) αλληλοσυμπληρώνονται.Δείτε για πρώτη φορά πριν πως θα είναι το στήθος σας μετά την πλαστική στήθους στα ιατρεία ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Πλαστικού Χειρουργού Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα.


Εμφάνιση Εικόνα 030.jpg


Η διάγνωση της αισθητικής εικόνας του μαστού, είναι μια εξειδικευμένη διάγνωση που πρέπει να γίνεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, ο οποίος θα εξετάσει τον μαστό ως προς:  • Την ομοιότητα των δύο μαστών (ανισομαστία)

  • Την ύπαρξη ατροφικού ή υπερτροφικού μαστού (γιγαντομαστία)

  • Την δυσαναλογία μεγέθους του μαστού με τον σωματότυπου της γυναίκας (μεγαλύτερο ή μικρότερο στήθος από το ιδανικό πρότυπο του συγκεκριμένου σωματότυπου) λαμβάνοντας υπόψη το ύψος, τον θώρακα και το βάρος.

  • Την χαλάρωση του μαστού κ.α.


Για επιπλέον πληροφορίες στο:  www.anagennisi-sa.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X