Αλαφούζος: Δεν δώσαμε εγγυητική επιστολή

Mε παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM, ο Γιάννης Αλαφούζος διέψευσε ότι ζητήθηκε εγγυητική επιστολή από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση, κάνοντας παράλληλα λόγο για προπαγάνδα σε βάρος της ομάδας του.«Για το ομολογιακό δάνειο έχει γίνει γενική συνέλευση το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε να δώσει ποτέ εγγυητική επιστολή για να πάρει αδειοδότηση. Οφείλατε να απευθυνθείτε στον Παναθηναϊκό προτού διαδώσετε πράγματα. Εκ του πονηρού θα έλεγα ότι το κάνατε. Δεν είχατε την ευγένεια και τη δημοσιογραφική εντιμότητα. Τα γράφατε επίτηδες για να δημιουργήσετε κλίμα και εντυπώσεις. Η πραγματικότητα δείχνει ότι είχατε απλώς άδικο. Κάνετε προπαγάνδα συστηματικά για να θίξετε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν όντως έχει πάρει την επιστολή της ΕΠΟ με τα 18 σημεία, που εξασφαλίζουν την αδειοδότηση, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι "το τι έχουμε πάρει από την ΕΠΟ είναι εμπιστευτικό".

Στο σημείο εκείνο εξερράγη και λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο, φώναξε: "Ξέρετε πολύ καλά αν έχω βάλει ή όχι χρήματα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός".

Σχετικά άρθρα