Αρχική / Σεξ / Πήγα με τον πρώην… της καλύτερής μου φίλης!
Πήγα με τον πρώην... της καλύτερής μου φίλης!  thumbnail

Πήγα με τον πρώην… της καλύτερής μου φίλης!

Ο Πέτρος και η Κλαίρη ήταν μαζί από την εποχή του Νοε –δηλαδή κοντά στα 5 χρόνια σχέση και τα 4 εκ των οποίων συζούσαν) ήξερες ότι τέτοιου είδους σχέσης ήταν αυτές που λέμε ότι πάνε στανταράκι για γάμο.


Ο χωρισμός τους λοιπόν ήταν κάτι που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για όλη τη παρέα .  Αυτό όμως που  έχει μείνει στη παρέα δεν είναι ο χωρισμός τους. Είναι ότι εγω κοιμήθηκα με το Πέτρο 2 μήνες αφού χωρίσανε.


Παραβίαση κανόνων


Οι άντρες μπορεί να λένε bros before hoes αλλά υπάρχει και το οvaries before brovaries, καθώς σε γενικότερες γραμμές τη μέρα που κοιμήθηκα με τον Πέτρο άλλαξε η φιλία μου με την Κλαίρη για πάντα.


Εννοείται ότι δεν της είπα τίποτα για το τι έγινε απλά της είπα ότι ο Πέτρος μου ζήτησε να βγούμε για ένα ποτό. Ειλικρινά πίστευα ότι είχα δει μάτι να αστράφτει μέχρι που της είπα για το Πέτρο.  «Εννοείται ότι δεν θα βγεις μαζί του» και έκανα ακριβώς  αυτό #not.


Ξεκίνησα ένα περίεργο κρυφτούλι με τη Κλαίρη και τη παρέα για περίπου 6 μήνες μέχρι που επειδή είχαμε πάρα πολλές τύψεις και οι δυο αποφασίσαμε να διακόψουμε.


Αυτούς τους 6 μήνες  αυτό που «είχαμε» με το Πέτρο θα έλεγα ότι λειτουργούσε και αφροδισιακά  αλλά και καταστροφικά πάνω μας.  Αφροδισιακά γιατί μας εξιτάριζε όλο αυτό το παράνομο και το άγνωστο που υπήρχε. Καταστροφικά γιατί ξέραμε ότι δεν είναι σωστό  και δεν έπρεπε να γίνει αυτό –τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα-και δεν ήταν ωραίο που δεν ήμασταν ελεύθεροι να εκφραστούμε


Τώρα που τα βλέπω όλα αυτά από απόσταση καταλαβαίνω ότι πάντοτε είχα έναν αόρατο ανταγωνισμό με τη Κλαίρη σε πολλά επίπεδα . Ζηλεύαμε η μια τη δουλειά της άλλης, το μισθό, το αμάξι το σπίτι ακόμα και το σκυλί (!)


Έρευνες λένε ότι ο ανταγωνισμός, η ζήλια και η ανασφάλεια θα εκδηλωθούν αργά ή γρήγορα  σε μια στενή φιλία μεταξύ γυναικών και η φιλία θα διαλυθεί.


 


Μηχανή του χρόνου


Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω ίσως να φερόμουν πιο ώριμα και να μην άφηνα το ένστικτο μου να λειτουργήσει τόσο αυθόρμητα.  Αυτή τη στιγμή με τη Κλαίρη δεν μιλάμε. Χάλασα μια φιλία χρόνων για κάτι που κράτησε ελάχιστους μήνες. Αισθάνομαι άσχημα πολύ αλλά και εγώ αν ήμουν στη θέση της δεν θα με συγχωρούσα και είναι λογικό. Τι εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις σε ένα άτομο το οποίο με το που χώρισες  την έπεσε στο πρώην σου;


Οι επιστήμονες λένε ότι Ενώ οι παραδοσιακές θεωρίες θέλουν τις γυναίκες πιο κοινωνικά ευέλικτες, έρευνες από το Πανεπιστήμιο του Montreal στο Quebec, το Harvard και το Emanuel College στη Βοστώνη, αποκάλυψαν ότι οι γυναικείες φιλίες είναι λιγότερο ανεκτικές, πιο ευμετάβλητες και πιο πιθανό να κλονιστούν από ένα μεμονωμένο αρνητικό γεγονός σε σύγκριση με τις αντρικές φιλίες.


Ο λόγος για αυτό το εύρημα ίσως είναι ότι οι γυναίκες έχοντας επενδύσει συναισθηματικά στις φίλες τους, αποκαλύπτοντας προσωπικές πληροφορίες και εξομολογούμενες τα 'μυστικά' τους, έχουν μεγαλύτερες αξιώσεις και υψηλότερα standards για τις φίλες τους.


Πρακτικά λοιπόν, οι γυναίκες φίλες είναι πιο ευαίσθητες στα λάθη των φίλων τους και συνδέουν τα μεμονωμένα αυτά λάθη με γενικότερη έλλειψη αξιοπιστίας.


 


 Πηγή: www.iatronet.gr  


 


Eπιμέλεια: Βάλια Παγίδα 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X