Με Γιαννάκη και Γκάλη τα γενέθλια του Άρη

Μετά τον Παναγιώτη Γιαννάκη και ο Νίκος Γκάλης συμφώνησε να δώσει το παρών στις 25 Μαρτίου, στο Αλεξάνδρειο, για τα 100α γενέθλια του Άρη.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης στη Nick Galis Hall στις 18:00 την Τρίτη θα βρίσκονται οι: Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Δημήτρης Κοκολάκης, Ντίνος Αγγελίδης, Γιώργος Σιγάλας, Σάββας Ηλιάδης, Γιάννης Λάππας, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Βασίλης Λυπηρίδης, Μιχάλης Μισούνοφ, Πέτρος Σταμάτης, Αστέριος Γούσιος και η ομάδα που κατέκτησε το Πρωτάθλημα του 1979, για να συμμετάσχουν στην εορταστική εκδήλωση.
Ακόμη έχουνε προσκληθεί και θα παραβρεθούνε όλοι οι παλιοί αθλητές και παράγοντες του συλλόγου, με προγραμματισμένη τη βράβευση της ποδοσφαιρικής ομάδας του 1970 που έγραψε το έπος της Περούτζια. Όπως επίσης η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ του 1998, ενώ σύμφωνα πάντα και με την χθεσινή ανακοίνωση μετά το Αλεξάνδρειο πρόκειται άπαντες να μεταβούνε στον Λευκό Πύργο όπου θα φωταγωγηθεί και θα υπάρχει εξέδρα.
Θα παίξει ο ύμνος του Άρη, θα τραγουδήσει ο Γιάννης Δώρας, αλλά και μικρά μουσικά σχήματα από αρειανούς καλλιτέχνες, ενώ θα υπάρξει κι ένα ενσταντανέ μέσα από τη Θάλασσα με ψαρόβαρκες.

Σχετικά άρθρα