Φρεσκάρει την 11άδα ο Αναστασίου

Ο επαναληπτικός με τον ΟΦΗ αργεί και ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στους τρεις αγώνες πρωταθλήματος σε διάστημα οκτώ ημερών, αρχής γενομένης από αυτόν του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο (ακολουθεί την Τετάρτη η Καλλονή εντός έδρας και ο Ατρόμητος την επόμενη Κυριακή στο Περιστέρι).Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με την Ελαφρά Ταξιαρχία τους τραυματίες Πέτριτς, Λαγό και Μπαϊράμι, όπως επίσης και τον τιμωρημένο Ρισβάνη.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού ενδέχεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου η ομάδα να βγάλει και πάλι τη φρεσκάδα που έλειψε στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, αλλά και για να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες ενόψει Κυπέλλου και πλέι οφ.

Με απογεματινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των πράσινων για την αναμέτρηση της με τον Απόλλωνα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, δίτερμα και τελειώματα.

Η αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.

Σχετικά άρθρα