Πουλινάκης: Ο κόσμος του ΟΦΗ διψά για επιτυχίες

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης μίλησε για την δίψα του κόσμου της κρητικής ομάδας για επιτυχίες, αλλά και για τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πουλινάκης στο tilesport:
«Ο ΟΦΗ είναι ένας σύλλογος που έχει μεγάλη δυναμική. Τα προηγούμενα χρόνια δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Στη ζωή υπάρχει η ακμή και η παρακμή. Ήταν λίγο δύσκολα για το σύλλογο. Αυτή τη στιγμή μέσα από πολύ σκληρή δουλειά από τον προηγούμενο χρόνο, έχουν μπει κάποιες βάσεις. Το αξίζει πραγματικά αυτή η ομάδα να είναι πιο ψηλά και να μπορεί να έχει κάποιους μεγαλύτερους στόχους. Το αξίζει και ο κόσμος της ομάδας. Όταν βλέπετε σε μια περίοδο με άδεια γήπεδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα γήπεδο το οποίο είναι προ σε πληρότητα, ανάλογα με τη χωρητικότητα του, έχει μια αύξηση 300% στα εισιτήρια διαρκείας, ο κόσμος το αξίζει λοιπόν. Όταν μια ομάδα έχει τέτοια δυναμική σε περίοδο κρίσης, όλοι παλεύουμε για τον κόσμο».
-Ο κόσμος του ΟΦΗ διψάει για επιτυχίες…
«Βέβαια διψάει γιατί έχει στερηθεί τις διακρίσεις και τις επιτυχίες. Θα είναι πολύ καλό η ομάδα να μπορέσει να περάσει και στον τελικό. Θα είναι μια καλή εμπειρία για όλους μας».
-Ο ΟΦΗ πηγαίνει με το 1-0 στον επαναληπτικό. Είναι φαβορί;
«Oχι φαβορί δεν είναι. Στο ποδόσφαιρο και τη ζωή δεν μπορείς να υποτιμάς κανένα. Τα παιδιά και ο προπονητής έχουν δείξει την ανάλογη σοβαρότητα σε όλα τα ματς. Κάθε ματς το βλέπουμε διαφορετικά και σοβαρά. Θα πάμε στον επαναληπτικό σαν να είναι το σκορ 0-0, για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας και η ομάδα να πάει στον τελικό».

Σχετικά άρθρα