Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Δασκάλα έφαγε ξύλο από… γονείς μαθητή!
Δασκάλα έφαγε ξύλο από... γονείς μαθητή! thumbnail

Δασκάλα έφαγε ξύλο από… γονείς μαθητή!

Νεαρή δασκάλα, αναπληρώτρια, έφαγε ξύλο στη μέση του δρόμου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από γονείς μαθητή σχολικής μονάδας της Κατερίνης. Την καταγγελία κάνει αλλά και καταδικάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Π.Ε. Πιερίας. 


Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αντιδρούμε με αγανάκτηση στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια των γονέων να επιτεθούν σε αναπληρώτρια εκπαιδευτικό, σε δρόμο της πόλης μας, ξαφνικά και αναίτια, καθώς το παιδί τους φοιτά σε άλλο σχολείο από εκείνο που διδάσκει η εκπαιδευτικός.


Μας πληγώνει αφάνταστα το γεγονός να δέχεται βίαιη επίθεση νεαρή συνάδελφός μας, η οποία καταγόμενη από μακριά, υπηρετεί στην πόλη μας με μισθό 650 ευρώ (με ό,τι αυτό σημαίνει) και αντί να τυγχάνει αναγνώρισης, να μεταφέρεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο του νομού.


Αυτονόητο είναι ότι συμπαραστεκόμαστε στη συνάδελφο μας και θα είμαστε δίπλα της, τόσο ηθικά, όσο και στην επίπονη δικαστική διαδικασία, που θα ακολουθήσει με την αμέριστη συνδρομή μας».


www.entertv.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X