Μάντζαρης: Εχουμε τρεις ακόμα τελικούς

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στους επόμενους 3 τελικούς που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του TOP-16
Στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε ότι δεν έχει ξαναζήσει τόσους πολλούς τραυματισμούς τόσα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

Παράλληλα, ο Έλληνας πλέι μέικερ, που τελείωσε το ματς με 5 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ, αφιέρωσε τη νίκη στον Ανδρέα Γκατζούλη, ο οποίος έχασε τον πατέρα του. Το ίδιο έκανε στη συνέντευξη Τύπου και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

"Κερδίσαμε τον πρώτο από τους τέσσερις τελικούς που έχουμε μπροστά μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοση μας. Βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση από την καλή μας άμυνα και τρέξαμε στο γήπεδο. Στα τρία χρόνια που είμαι στην ομάδα δεν έχω ξαναζήσει τέτοια περίοδο με τόσους πολλούς τραυματισμούς", σχολίασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης και συνέχισε:

"Πρέπει να ζήσουμε με αυτός και να προχωρήσουμε βρίσκοντας λύσεις εκ των έσω, δίνοντας όλοι μας το κάτι παραπάνω. Επόμενο ματς στη Μάλαγα το οποίο θα είναι δύσκολο, καθώς διαθέτει δυνατή ομάδα. Την έχουμε κερδίσει τρεις φορές αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Θελει προσοχή διότι αν βρει ρυθμό μπορεί να κάνει την ζημιά. Αφιερώνουμε τη νίκη στον γυμναστή μας, Ανδρέα Γκατζουλη, ο οποίος έχασε σήμερα τον πατέρα του".

Σχετικά άρθρα