Μπράμος: Μπορούμε το διπλό στη Βαρκελώνη

Σύνθημα για διπλό στη Βαρκελώνη κόντρα στην αήττητη στο Τοp 16 Μπαρτσελόνα και πρόκρισης στην 8άδα της Euroleague έδωσε ο Μάικ Μπράμος.Μιλώντας στη "SportDay", ο ομογενής γκαρντ έκανε λόγο για "τρεις τελικούς" στις τελευταίες αγωνιστικές του Top 16: "Έχουμε τρεις τελικούς μπροστά μας. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και κυρίως να είμαστε καλύτεροι στις λεπτομέρειες. Πρώτα παίζουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε τις ικανότητες να το κάνουμε. Εύχομαι να γυρίσει άμεσα και ο Τζέιμς (σ.σ.: Γκιστ), ώστε να είμαστε όλοι έτοιμοι και με τη βοήθεια του κόουτς και του τεχνικού επιτελείου να πάρουμε την πρόκριση, αλλά και ταυτόχρονα να βελτιωνόμαστε στους τομείς που θέλει ο "Φράγκι" για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας και τους εαυτούς μας".

Σε ό,τι αφορά την απόδοση του κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (23π. με 7/8 τρίποντα!), είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό το κομμάτι. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε γιατί ξέραμε ότι από τη στιγμή που κερδίσαμε την Εφές έπρεπε να συνεχίσουμε το έργο μας. Βελτιώσαμε την επίθεσή μας και βάλαμε μερικά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν σημαντικά".

Ερωτηθείς για το αν έκανε έξτρα προπόνηση στα τρίποντα, τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι μετά την προπόνηση κάνω αρκετά σουτ έξτρα, αλλά παίζει ρόλο κι η ψυχολογία. Όταν δουλεύεις αρκετά και βάζεις και το πρώτο σουτ, τότε πιστεύεις ότι είναι η βραδιά σου. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου και έτσι είπα να πάρω και άλλες προσπάθειες γιατί ήταν κατάλληλες οι συνθήκες".

Τέλος, για την υποδοχή στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε: "Ήταν κάτι το απίστευτο! Μια βραδιά που θα μείνει σε όλους. Υπέροχες εικόνες και είναι το όνειρο για τον καθένα. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς το άξιζε με το παραπάνω για όσα έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Αλλωστε είναι ένας θρύλος και ο κόσμος και η διοίκηση ξέρει να αναγνωρίζει τις αξίες. Η ατμόσφαιρα δεν μας επηρέασε. Μας έδωσε περισσότερη ενέργεια, γιατί απλώς για τέτοιες βραδιές παίζουμε μπάσκετ και θέλουμε να προσφέρουμε".

Σχετικά άρθρα