Μαρκόπουλος: Είμαι συγκινημένος

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου Κόρατς μετά τη νίκη επί της Ν. Κηφισιάς
Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Κόρατς: «Είμαι συγκινημένος όταν αντίκρισα τους υπόλοιπους που κατακτήσαμε το Κύπελλο Κόρατς. Ήταν μια στιγμή η οποία θα θυμάμαι για πάντα».

…για τις αναμνήσεις του: «Το ότι κερδίσαμε. Παίζαμε με την Στεφανέλ που ήταν ομάδα».

…για το παιχνίδι και τον μικρό χρόνο συμμετοχής του Κούπερ: «Μπράβο στον κόουτς για την καλή ομάδα που έχει. Είχαμε προβλήματα όλη την εβδομάδα. Θα πρέπει όμως να μάθουμε να συντηρούμε την διαφορά που παίρνουμε. Θα πρέπει να βελτιωθούμε και στα ριμπάουντ. Ήταν να μην παίξει ο Κούπερ. Έπαιξε με την συμβολή του ιατρικού τιμ. Κάποια στιγμή κουράστηκε. Αν υπήρχε ανάγκη, μπορεί να τον βάζαμε. Δεν θα ρισκάραμε όμως να καταστρέψουμε τον παίκτη ενώ έχουμε δύσκολη συνέχεια».

…για τη διαιτησία: «Εντάξει και για εμάς μπορεί να υπάρχουν φάσεις. Είναι ο καθένας πώς τα βλέπει από την οπτική του γωνία».

…για τον κόσμο και την αγάπη προς το πρόσωπό του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Η προσέλευση του ήταν καλή. Είμαστε ευχαριστημένοι με όσους ήρθαν. Και χωρίς εμένα υπήρχε ΠΑΟΚ και μετά θα υπάρχει ΠΑΟΚ. Πρέπει ο κόσμος να έρχεται για την ομάδα, όχι για πρόσωπα».

…για την τρίτη θέση: «Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Σχετικά άρθρα