Βενγκέρ: Αναλαμβάνω την ευθύνη

O Aρσέν Βενγκέρ χαρακτήρισε την ήττα με 6-0 από την Τσέλσι ως μία από τις χειρότερες στην καριέρα του και ανέλαβε την ευθύνη για το ντροπιαστικό αποτέλεσμα στο 1000ό του παιχνίδι στον πάγκο των Κανονιέρηδων."Η ευθύνη της ήττας είναι μόνο δικιά μου, αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό που συνέβη. Είναι μία από τις πιο χειρότερες ήττες στην καριέρα μου. Το ματς είχε ήδη κριθεί σε λιγότερο από 20 λεπτά. Θα είναι μία ήττα δύσκολο να τη διαγράψουμε.
Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τα λάθη που κάναμε. Όλα κρίθηκαν στο πρώτο 20λεπτο και απέμενε πολύς χρόνος μετά. Δεν προετοιμάζεσαι όλη την εβδομάδα για να ζήσεις μία τέτοια εμπειρία’.
Όσον αφορά το πέναλτι του Τσάμπερλεϊν και την αποβολή του Γκιμπς μετά από λάθος απόφαση του διαιτητή, ο Βενγκέρ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του: ‘Ήταν χέρι αλλά ο διαιτητής δεν το είδε. Η μπάλα πήγαινε έξω και ήταν ο Τσάμπερλέιν  ου την άγγιξε. Δεν ξέρω ποιος υπέδειξε στον διαιτητή την παράβαση αλλά ο ίδιος δεν το είδε. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς".

Σχετικά άρθρα