Μουρίνιο: Μπήκαμε για να τους σκοτώσουμε

Στην επιθυμία των παικτών της Τσέλσι να "σκοτώσουν" την Αρσεναλ, στάθηκε μετά το εντυπωσιακό 6-0 ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίοα αναφέρθηκε και στη γκάφα του διαιτητή, που απέβαλλε λάθος ποδοσφαιριστή στη φάση του πέναλτι.’Βγήκαμε στο γήπεδο για να σκοτώσουμε και μέσα σε 10 λεπτά τους καταστρέψαμε. Δέκα εκπληκτικά λεπτά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό ήταν το δικό μας παιχνίδι.
Μετά από αυτό, όλα ήταν εύκολα. Πέναλτι, κόκκινη κάρτα. 3-0. Η ανάλυσή όμως για τον αγώνα είναι για τα πρώτα δέκα λεπτά’, τόνισε ο ‘special one’ ο οποίος δεν έχει ακόμα ήττα από τον Βενγκέρ στις 11 μεταξύ τους αναμετρήσεις (6 νίκες και 5 ισοπαλίες ο απολογισμός του), ενώ για τη φάση του πέναλτι που ο διαιτητής απέβαλε λάθος παίκτη, είπε:
‘Το πέναλτι ήταν πέναλτι και η κόκκινη κάρτα ήταν σωστή. Ήταν ένα λάθος που κανείς διαιτητής δεν θέλει να κάνει (σ.σ, απέβαλε τον Γκιμπς και όχι τον Τσάμπερλεϊν που απέκρουσε τη μπάλα δίκην γκολκίπερ στη μικρή περιοχή).
Ήταν πολλά άτομα μέσα στην περιοχή και ο Αζάρ έκανε το σουτ. Βλέπουμε έναν παίκτη να κάνει βουτιά σαν τερματοφύλακας και να την ακουμπά με τα χέρια του. Από τον πάγκο δεν μπορούσαμε να δούμε ποιος ήταν.
Ήταν πέναλτι και κόκκινη κάρτα, δυστυχώς βγήκε έξω λάθος παίκτης. Ούτε ο βοηθός δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει να πάρει τη σωστή απόφαση. Ήταν ωστόσο σωστή η σημαντική απόφαση που έπρεπε να πάρει: πέναλτι και κόκκινη κάρτα’.
Τέλος, αναφερόμενος στην μάχη της κορυφής για την Τσέλσι, η οποία παρατάχτηκε στο λονδρέζικο ντέρμπι μετά από την ήττα στο ‘Βίλα Παρκ’ το περασμένο Σάββατο (πρώτη στο πρωτάθλημα έπειτα από 14 αγώνες), ανέφερε:
‘Είχαμε το μομέντουμ αλλά σταμάτησε αυτό με την ήττα μας από την Άστον Βίλα για κάποιους λόγους. Τώρα προσπαθούμε να χτίσουμε νέο μομέντουμ. Ήταν σημαντική η νίκη επί της Γαλατάσαραϊ. Αυτό ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν. Για μας ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι’.

Σχετικά άρθρα