Τρίποντο με Λάζαρο η Μπολόνια, εντός έδρας ήττα η Ιντερ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε για δεύτερο σερί ματς και αυτή τη φορά χάρισε τη νίκη στην Μπολόνια με 1-0 επί της Κάλιαρι. Την ίδια ώρα η Ιντερ έχασε πολύτιμο έδαφος καθώς ηττήθηκε στο Μιλάνο από την Αταλάντα

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε με πέναλτι για 2η σερί αγωνιστική και η Μπολόνια πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Κάλιαρι. Ο έλληνας επιθετικός σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 78′.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Μπολόνια βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ξεπερνώντας Κιέβο και Λιβόρνο, που ηττήθηκαν σε αυτή την αγωνιστική.

Την ίδια ώρα η Ιντερ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει, έστω και προσωρινά, την Φιορεντίνα και να ανέβει στην 4η θέση. Οι νερατζούρι ηττήθηκαν 1-2 στο Μιλάνο από την Αταλάντα και έχασαν πολύτιμο έδαφος, δίνοντας από τη μία την ευκαιρία στην Πάρμα να τους πιάσει στην 5η προνομιούχο θέση (η τελευταία, που οδηγεί στην Ευρώπη), από την άλλη την ευκαιρία στη Λάτσιο να πλησιάσει με νίκη επί της Μίλαν.

Από εκεί και πέρα, η Σαμπντόρια σημείωσε εντυπωσιακή νίκη με 5-0 επί της Βερόνα, για την οποία αγωνίστηκε βασικός και σε όλο το 90λεπτο ο Μόρας.

Τέλος, σημαντική νίκη πήρε η Ουντινέζε με 1-0 επί της Σασουόλο. Ο Ντι Νιτάλε για μία ακόμα φορά ήταν ο σκόρερ των γηπεδούχων, που ξέφυγαν 10 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και καθάρισαν την παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση, τρεις βαθμούς κάτω από τη ζώνη.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:
 
Σάββατο
Τορίνο – Λιβόρνο 3-1 (25′, 60′ και 67′ Ιμόμπιλε / 89′ Σιλιγκάρντι)
Κιέβο – Ρόμα 0-2 (17′ Ζερβινιό, 42′ Ντέστρο)
 
Κυριακή
Πάρμα – Τζένοα 1-1 (31′ Στσελότο / 21′ Κόφι)
Ίντερ – Αταλάντα 1-2 (36′ Ικάρντι / 35′ και 90′ Μποναβεντούρα)
Μπολόνια – Κάλιαρι 1-0 (78′ πέν. Χριστοδουλόπουλος)
Σαμπντόρια – Βερόνα 5-0 (4′ Σανσόνε, 23′ Ρενάν, 38′ και 48′ Σοριάνο, 58′ Παλόμπο)
Ουντινέζε – Σασουόλο 1-0 (26′ Ντι Νατάλε)
Νάπολι – Φιορεντίνα (19:30)
Κατάνια – Γιουβέντους (21:45)
Λάτσιο – Μίλαν
 

Σχετικά άρθρα