Ασταμάτητος ο Ατρόμητος, 3-0 τον Πλατανιά

Με τέρματα των Ναπολεόνι, Ταυλαρίδη και Δημούτσου ο Ατρόμητος κέρδισε εύκολα 3-0 τον Πλατανιά στο Περιστέρι για την 30η αγωνιστική
Ακάθεκτος και χωρίς να κάνει… διακρίσεις συνεχίζει ο Ατρόμητος, που ανέβασε το αήττητο σερί του στα 19 παιχνίδια. Η ομάδα του Παράσχου δεν χαρίστηκε στον Πλατανιά και τον κέρδισε εύκολα με 3-0, πιάνοντας εκ νέου τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα οι κρητικοί δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν το παραμικρό και παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη. Ο Ναπολεόνι έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο στο α’ μέρος και οι Ταυλαρίδης, Δημούτσος (εκπληκτικό το γκολ του έλληνα μέσου) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στην επανάληψη.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος και στην πρώτη του καλή στιγμή στο 13′ άνοιξε το σκορ. Ο Ουμπίδες από τα δεξιά έκανε την σέντρα η μπάλα πέρασες και έφτασε στον Μπρίτο ο οποίος την γύρισε στον Ναπολεόνι και αυτός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή όταν ο Ναπολεόνι έβγαλε όμορφα την σέντρα από τα αριστερά και από κοντά ο Παπαδόπουλος πήρε κεφαλιά αλλά την έστειλε έξω.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Τσενάμο στο 27′ αλλά η κεφαλιά του Φαϊσκα πέρασε έξω. Με κεφαλιά απείλησε και ο Ατρόμητος στο 32′ αλλά ο Γεωργαλίδης είπε όχι στον Μπρίτο. Η πιο καλή στιγμή του Πλατανιά για την ισοφάριση ήρθε στο 33′ όταν ο Αγκιλέρα μόνος του από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε άστοχα. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 40′ όταν ο Κάταϊ πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και πλάσαρε έξω.

Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν στο δεύτερο μέρος χωρίς κάποια αλλαγή και με τους Κρητικούς να μπαίνουν πιο επιθετικά. Το πρώτο σουτ του Κάταϊ στο 54′ έφυγε άστοχο. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Βλαχοδήμου στο 58′. Μάλιστα στο 61′ παραλίγο έλειψε μετά από σέντρα του Κάταϊ να μπει ένα αυτογκόλ από τον Νάστο αλλά ο Ατρόμητος την γλίτωσε. Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο στο 62′ με σουτ του Γκαρσία το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία του Γεωργαλίδη.

Δυο νέα σουτ από πλευράς Πλατανιά στο 66′ και στο 67′ με τους Καζναφέρη και Βλαχοδήμο επίσης δεν απείλησαν τον Τσενάμο. Στο 72′ ο Ατρόμητος κλείδωσε την νίκη καθώς μετά από κόρνερ του Ουμπίδες από τα δεξιά ο Ταυλαρίδης πήδηξε ψηλότερα πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα και συγκεκριμένα στο 77′ ο Δημούτσος έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή ζύγισε το πόδι του και πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα για το 3-0 του Ατρόμητου.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία (69′ Καραμάνος), Ουμπίδες, Ναπολεόνι (63′ Μπάλλας), Μπρίτο (85′ Γεωργίου), Παπαδόπουλος.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Ίνκουμ, Αγκιλέρα, Φαϊσκα, Ζαραδούκας (71′ Θέρα), Τετέ, Καζναφέρης, Κάταϊ (80′ Σιαλμάς), Βλαχοδήμος (80′ Μπέλιτς), Γιαχία, Τόρες.

Σχετικά άρθρα