Ρονάλντο: Ο Μαγιένκο δεν είναι του επιπέδου τέτοιων αγώνων

Μπορεί να κέρδισε πέναλτι που δεν ήταν, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε έντονα παράπονα για την διαιτησία του Μαγιένκο, τον οποίο ουσιαστικά χαρακτήρισε ανίκανο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξάφνιασε τους δημοσιογράφους στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" μετά την ήττα της Ρεάλ με 3-4 από την Μπαρτσελόνα, καθώς μπορεί ο ίδιος να κέρδισε πέναλτι που η ανατροπή ήταν εκτός περιοχής, αλλά τα παράπονά του για τον διαιτητή, Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο ήταν έντονα.

"Είναι πολλά μαζί, Ίσως κάποιοι δεν θέλουν να πάρουμε το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνω τι περιμένουν οι άνθρωποι και καταλαβαίνω τις αποφάσεις των διαιτητών. Είμαι πέντε χρόνια εδώ και ξέρω πως είναι αρκετό να παίζεις στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

"Ο Ουντιάνο Μαγιένκο δεν κάνει για αυτά τα παιχνίδια. Παίζαμε εναντίον 12. Κάθε φορά το ίδιο. Είναι σαν να μην ήθελαν να νικήσουμε και να επιστρέψει η Μπαρτσελόνα στην κούρσα του τίτλου".

"Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά δεν θέλω να μείνω σιωπηλός για αυτό το ζήτημα. Ο διαιτητής δεν είναι το απαιτούμενου επιπέδου για ένα τέτοιο ματς. Κάνει πολλά λάθη, ήταν νευρικός, δεν είναι αρκετά καλός".

Για την πίστη του στην Ρεάλ είπε: "Χάσαμε απλά ένα ματς και έχουμε έναν βαθμό περισσότερο (από την Μπαρτσελόνα). Η ομάδα μου φαίνεται πως είναι σε πολύ κατάσταση".

"Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο και την ζηλεύουν, έτσι υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν να κερδίζει. Ήξεραν πως αν η Μπάρτσελόνα έχανε θα ήταν εκτός μάχης για τον τίτλο και ήθελαν να τους διατηρήσουν στο… κυνήγι. Είμαι λυπημένος επειδή ήμασταν άτυχοι. Η ζωή συνεχίζεται".

Όταν ρωτήθηκε για το πέναλτι που κέρδισε: "Ίσως ήταν ήταν εκτός περιοχής, αλλά υπάρχει και αυτό του Νεϊμάρ, αλά και αυτό στο Καμπ Νόου…"

Σχετικά άρθρα