ΑΕΚ: Στο προσκήνιο Μπαργκάν και Μπόγιοβιτς

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ δεν έχουν σταματήσει να "τρέχουν" τα μεταγραφικό ζητήματα ενόψει Football league και στο προσκήνιο επανέρχονται τα ονόματα των Μπαργκάν και Μπόγιοβιτς για την γραμμή κρούσης
Η περίπτωση του Μπαργκάν είναι μια από αυτές που οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεχίζουν να δουλεύουν, καθώς έχουν μιλήσει με τον Γιώργο Αρβανιτίδη και περιμένουν τη λήξη του πρωταθλήματος της SuperLeague, για να συζητήσουν ξανά και να βρουν τη χρυσή τομή, ώστε ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Μπορεί ο 25χρονος περιφερειακός επιθετικός να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015, ωστόσο αν το ποσό που θα προτείνει η ΑΕΚ ικανοποιήσει τη Βέροια, τότε δεν θα είναι καθόλου απίθανο να δούμε τον ποδοσφαιριστή να μετακομίζει άμεσα στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της Ενωσης εξετάζουν και την περίπτωση του Μπόγιοβιτς. Το συμβόλαιο του σέρβου επιθετικού με τον Παναιτωλικό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο παίκτης μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Μέχρι τώρα η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Χρήστο Αραβίδη για την επίθεση, αλλά είναι δεδομένο πως οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για τουλάχιστον δύο ακόμα παίκτες στη συγκεκριμένη γραμμή. Αν τελικά επιλεγούν οι Μπαργκάν και Μπόγιοβιτς θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Σχετικά άρθρα