Κεχαγιάς: Πήραμε βαθιά ανάσα

Η Ξάνθη κέρδισε τον Πανιώνιο και απέκτησε διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και ο Νίκος Κεχαγιάς έκανε λόγο για βαθιά βαθμολογική ανάσα
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη νίκη της Ξάνθης: «Πήραμε βαθιά ανάσα. Είμαστε σε εγρήγορση μέχρι να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Έχουμε έναν αέρα και από εδώ και πέρα πάμε για να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή και με μαθηματικό τρόπο. Στην αρχή του αγώνα το μεγάλο πρόβλημά μας ήταν το άγχος και φάνηκε στα πρώτα λεπτά, μετά είχαμε σωστή ανάπτυξη και η είσοδος του Τριάδη μάς έδωσε ώθηση. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς».

Για την αλλαγή και την είσοδο του Τριάδη στο ματς: «Καλώς ή κακώς ο προπονητής ή δικαιώνεται ή έχει κάνει λάθος. Είναι λανθασμένη νοοτροπία, να κρίνεις έναν προπονητή από τις επιλογές του. Εμείς τους παίκτες τους επιλέγουμε βάσει της εικόνας τους στις προπονήσεις και της κατάστασης που βρίσκονται».

Για την αμυντική λειτουργία της Ξάνθης: «Φέτος είναι από τις λίγες χρονιές που η Ξάνθη δεν τα πηγαίνει καλά στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχόμαστε τέρματα, αλλά αυτό οφείλεται στη συνολική εικόνα της ομάδας, όχι μόνο της άμυνας. Οι ομάδες πρέπει πρώτα να εξασφαλίζουν την άμυνα και μετά τα υπόλοιπα».

Για τον Άρη: «Δυστυχώς οι ελπίδες του Άρη πλέον είναι μόνο μαθηματικές. Για τη σωτηρία τους θα παλέψουν τρεις ομάδες, Βέροια, Πλατανιάς και Απόλλων. Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν δεδομένου ότι πάντα τα τελευταία ματς είναι εντελώς απρόοπτα».

Για το μέλλον του: «Όταν ήρθα στην Ξάνθη ο στόχος μας ήταν η γρήγορη σωτηρία της ομάδας. Το συμβόλαιο μου λήγει στο τέλος της σεζόν. Όταν η Ξάνθη εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία τότε θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο της ομάδας για το μέλλον μου».

Σχετικά άρθρα