Αρχική / Σεξ / Restart: Πώς να κάνεις νέα αρχή όταν όλα γύρω σου είναι μαύρα
Restart: Πώς να κάνεις νέα αρχή όταν όλα γύρω σου είναι μαύρα thumbnail

Restart: Πώς να κάνεις νέα αρχή όταν όλα γύρω σου είναι μαύρα

To make a fresh start in life we first have to get into the proper mindset. This will be easier for some than others but doable for all.  Below I’ve listed a few tips to help with the transition.


Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά όταν θέλουμε να πατήσουμε το delete  και να ξαναξεκινήσουμε θα πρέπει πρώτα να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά. Παρακάτω θα βρέιτε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτή την αλλαγή


1. Leave the Past Behind


Αφήστε πίσω το παρελθόν


Aν κοιτάτε συνέχεια πίσω δεν θα καταφέρετε ποτέ να κοιτάξετε μπροστά. Αποδεχτείτε ότι έχετε κάνει κάποια λάθη στο παρελθόν αλλά αυτά έχουν τελειώσει. Αυτά τα λάθη σας έχουν φτάσει όπου έχετε φτάσει και τώρα συγκεντρωμένοι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα καινούριο μελλον . Σας ανοίγετε μπροστά σας μια νέα ευκαιρία να διορθώσετε τα κακως κείμενα και να κάνετε κάτι άλλο από την αρχή.


 


2. Αφοσιωθείτε στους στόχους σας.


Αν δεν είστε αφωσιομένοι στη νέα αρχή που θέλετε να κάνετε παρά το αναβάλετε και κάνετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, η νέα αρχή δεν θα έρθει ποτέ.


3.Δείτε τι πραγματικά θελετε
Μπορεί να ακούγετε εύκολο αλλά πολλοί ξεχνούνε τι είναι αυτο που πραγματικά θέλουν και ξεκινάνε να κάνουν κάτι που είτε δεν τους εκφράζει είτε κάτι που είναι απλά κοινωνικά αποδεκτό. Σκοπός είναι να κάνετε κάτι που πραγματικά σας αρέσει , νιώθετε απολύτος άνετα με αυτό και είναι διασκεδαστικό για εσάς!


 


4. Forget About Perfection


Μην προσπαθέιτε πολύ προκειμένου να πετύχετε την τελειότητα. Κανεις δεν είναι τέλειος, όπως και τίποτα δεν είναι τέλειο στη ζωή, απλά κάντε αυτό που θέλετε όπως εσείς θέλετε.


 


5. Απαλλαγείτε απο τον αρνητισμό στη ζωή σας.


Διώχτε τους αρνητικούς ανθρώπους ή μια συνήθεια που σας "έριχνε" ψυχολογικα. Δεν έχουν καμία θέση στη ζωή σας και σας εμποδίζουν απο το να ξανα-ξεκινήσετε.


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X