Αρχική / Σεξ / Είναι το στοματικό σεξ αντίδοτο στην απιστία; Κι όμως
Είναι το στοματικό σεξ αντίδοτο στην απιστία; Κι όμως thumbnail

Είναι το στοματικό σεξ αντίδοτο στην απιστία; Κι όμως

Aλήθεια έχετε ποτέ σκεφτεί ότι το στοματικό σεξ εκτός απο απόλαυση προσφέρει και άλλα ωφέλη;


- Για τους άνδρες: Κρατούν τις συντρόφους τους μακριά απο άλλες σχέσεις


Οι άνδρες κάνουν στοματικό σεξ ώστε η σύντροφός τους να τους παραμείνει πιστή,όπως αποδεικνύουν τα αποτελέσματα μελέτης που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Evolutionary Psychology. Η στρατηγική αυτή φαίνεται πως είναι σωστή αφού το στοματικό σεξ εκτοξεύει την ικανοποίηση της γυναίκας και διατηρεί τη σχέση καυτή.


 


- Για τις γυναίκες: προλαμβάνει την υπέρταση κατά την εγκυμοσύνη


Ολλάνδοί ερευνητές σε μελέτη που πραγματοποίησαν και την οποία δημοσιεύουν στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Reproductive Immunology, υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που επιδίδονται τακτικά στο στοματικό σεξ διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο προεκλαμψίας. Η πάθηση αυτή εκδηλώνεται στην εγκυμοσύνη και περιλαμβάνει την απότομη άνοδο της αρτηριακής πίεσης. 


 


Για τα ζευγάρια: κρατά ζωντανό το πάθος


Το στοματικό σεξ βοηθά τα ζευγάρια να κρατήσουν ζωντανό το πάθος στη σχέση τους. Σύμφωνα με το ιατρικό δίκτυο NetDoctor, το στοματικό σεξ είναι ένα απλό και αποτελεσματικό μέσο για την ερωτική διέγερση τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας και βοηθά να ξεπεραστεί η δυσκολία διέγερσης ή κορύφωσης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X