Ολυμπιακός: Ζούγκλα στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Και επίσημη μορφή πήραν τα παράπονα του Ολυμπιακού για τις συνθήκες -"ζούγκλας", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση- που επικράτησαν στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, στη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι "καταγγέλλουν" τη στάση της Αστυνομίας.Η ανακοίνωση αναφέρει
"Για ακόμη μια φορά τα μέλη της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών βίωσαν την εμπειρία να παίζουν μέσα σε μια ζούγκλα. Την ζούγκλα που είχαν φτιάξει στη Νέα Φιλαδέλφεια οι οπαδοί της ΑΕΚ με την ανοχή της Αστυνομίας. Σε ένα γήπεδο όπου φυσικά δεν μπορούσε να παιχτεί βόλεϊ αφού ο κόσμος έκανε βόλτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στην σύσκεψη παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Λαμπρόπουλου, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα κριθεί για να πάρει βαθμό, όλοι δεσμεύτηκαν ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα είναι 15 «σεκιούριτι» για να προστατέψουν τις αθλήτριες και τα μέλη των ομάδων. Μέσα στο γήπεδο στην διάρκεια όλου του αγώνα ήταν πάνω από 200 άτομα και έκαναν βόλτες… Ένας από αυτούς μάλιστα μεθυσμένος και ημίγυμνος επιτέθηκε στην αρχηγό μας Στέλλα Χριστοδούλου και την ανάγκασε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η Αστυνομία ήταν απούσα. Στον Πειραιά και στον αγώνα Κυπέλλου των δυο ομάδων η Αστυνομία έκανε τη δουλειά της και έβαλε μεγάλο αριθμό ανδρών των ΜΑΤ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Αστυνομία του Πειραιά έκανε τη δουλειά της, όπως φώναζαν οι ιθύνοντες της. Στην Αθήνα υπάρχει άλλο καθεστώς στην Αστυνομία; Τα ίδια έγιναν και στον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός στον Μίλωνα. Άλλα είχαν συμφωνηθεί στη σύσκεψη όσο αφορά τα μέτρα και άλλα έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας δεν έπρεπε να ξεκινήσει και στη Νέα Φιλαδέλφεια και στον Μίλωνα.

Ο Γυμνασίαρχος κ. Ρέρρας γιατί δεν ασχολήθηκε να πει στην Αστυνομία να βγάλει τον κόσμο της ΑΕΚ εκτός αγωνιστικού χώρου; Φοβήθηκε; Εάν φοβάται καλύτερα να ζητάει απαλλαγή από αυτά τα παιχνίδια. Όσο αφορά το διαιτητικό δίδυμο του αγώνα, τις αδελφές Ειρήνη και Λεμονιά Μουλά στο πρόσφατο παιχνίδι του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή η Ειρήνη έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία όταν πέντε οπαδοί έβρισαν τον Ρουμελιώτη ο οποίος έκανε χειρονομίες και διέκοψε για 10 λεπτά τον αγώνα.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο. Στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου οι οπαδοί της ΑΕΚ έβριζαν εν χορό την Κις γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι; Προφανώς αποφασίζουν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά για κάθε ομάδα. Κύριοι της ΚΕΔ θέλουμε να δούμε πως θα αντιδράσετε γι’ αυτό το θέμα.

ΥΓ1: Τέλος η ανοχή. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι από εδώ και πέρα δεν θα επιτρέψουμε να ξεκινήσει αγώνας στον οποίο θα έχουν καταστρατηγηθεί τα συμφωνηθέντα στις συσκέψεις ασφαλείας.

ΥΓ 2: Απαιτούμε ισονομία για όλους και τίποτα παραπάνω…

Σχετικά άρθρα