Τζελέπης: Στόχος του Πανθρακικού η κατάκτηση της έκτης θέσης

O πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την φετινή πορεία της ομάδας του, ενώ τόνισε πως ο σύλλογος της Κομοτηνής δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση του λέγοντας πως στόχος είναι η κατάκτηση της έκτης θέσης. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζελέπης στο Αθλητικό Metropolis:

Για την παραμονή του Πανθρακικού: “Είναι μια χρονιά ρεκόρ για την ομάδα μας. Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι”.

Αν πλέον έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες για ακόμα καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν: “Η αλήθεια είναι ότι ο Πανθρακικός είναι μια ομάδα οικογενειακού χαρακτήρα. Θέλουμε η ομάδα να συνεχίσει να έχει καλή πορεία και τα επόμενα χρόνια. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις μας για το ρόστερ της επόμενης περιόδου”.

Αν θα πάρουν παίκτες με μεγαλύτερα συμβόλαια σε χρονική διάρκεια: “Δεν πήραμε το ρίσκο να κάνουμε μεγάλα συμβόλαια σε κάποιους παίκτες και αυτό το πληρώσαμε. Θα κοιτάξουμε η πορεία μας του χρόνου να είναι ακόμα πιο επιτυχημένη και θα πάρουμε το ρίσκο για μεγαλύτερα συμβόλαια”.

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην Ευρώπη: “Πλέον ο στόχος είναι να καταφέρουμε να διατηρηθούμε στην 6η θέση και αν κάποια ομάδα δεν καταφέρει να πάρει αδειοδότηση να αγωνιστούμε εμείς στην Ευρώπη. Ξέρουμε πια είναι τα όριά μας. Εμείς δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα αδειοδότησης και θεωρώ πως δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα”.

Σχετικά άρθρα