Παράσχος: Εχουν επαγγελματισμό οι παίκτες μου

Στον επαγγελματισμό που δείχνουν οι παίκτες του στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος, γεγονός που τον ευχαριστεί ιδιαίτερα, όπως τόνισε ο τεχνικός του Ατρομήτου και αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παράσχος στη Nova:

Κύριε Παράσχο, η ομάδα σας προέρχεται από άκκη μια νίκη, εμφατική κι αυτή, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες σας την έκαναν να μοιάζει πιο εύκολη από ότι ήταν, έτσι δεν είναι;
"Αν εξαιρέσουμε το διάστημα από το 45′ ως το 63′ που κάναμε και τις αλλαγές του Μπάλλα και του Καραμάνου, νομίζω ότι το υπόλοιπο διάστημα ήμασταν κυριάρχοι του παιχνιδού και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στις τελικές μας προσπάθειες θα μπορούσαμε να είχαμε και μεγαλύτερο σκορ. Αλλά δε σου κρύβω ότι σε αυτό το διάστημα που ανέφερα, απειληθήκαμε έντονα από τον αντίπαλο και μπορώ να πω ότι ήμασταν τυχεροί που δεν ισοφαριστήκαμε να το κάνουμε ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι. Πάντως πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά έχουν μια στεθερότητα, έχουν έναν επαγγελματισμό που πραγματικά το βλέπεις σε λίγες ομάδες και αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα."
Σε λίγες ομάδες βλέπουμε και αυτό το 4-4-2, ίσως το πιο απαιτητικό σύστημα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, το οποίο όμως το φέρνουν εις πέρας οι ποδοσφαιριστές σας υπό την καθοδήγησή σας, προσφέροντας ουσία και θέαμα όχι μόνο στους φίλους της ομάδας αλλά και στο ουδέτερο κοινό.
"Το 4-4-2 το καθιερώσαμε λίγο πολύ από την αρχή της σεζόν και μας πηγαίνει. Αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες όταν ο αντίπαλος έχει την υπεροπλία στον χώρο του κέντρου. Εμείς όταν παίζουν μαζί ο Παπαδόπουλος με τον Ναπολεόνι δεν έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να το γυρίσουμε στο 4-3-3 και να παίξει κάποιος από αυτούς τους δύο στα άκρα. Γι’ αυτό κι αναγαζόμαστε κάποιες φορές, όπως και στο ματς με τον Πλατανιά να κάνουμε αυτή την αναγκαστική αλλαγή. Θα συνεχίσουμε να το παίζουμε το 4-4-2, μας πάει κιόλας, διότι και μπορούμε και σκοράρουμε και παρουσιάζουμε ένα ωραίο θέαμα στον κόσμο."
Πολύ τρέξιμο από τους ποδοσφαιριστές σας και ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια. Πως περιμένετε τον παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μια ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ατρόμητο;
"Κοιτάξτε, θα έχουμε και τις απουσίες λόγω καρτών και θα φρεσκάρουμε λίγο την ομάδα μας κι επειδή αυτή η ομάδα όπου κι αν έχει παίξει αναταποκρίθηκε πλήρως, πιστεύω ότι και στο συγκεκριμένο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα θα ανταποκριθούμε κι εκεί."
Ο ΟΦΗ έχει ανεβασμένη ψυχολογία, είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου, έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό και έχει εξασφαλίσει την σωτηρία του. Αυτό τον κάνει πιο δύσκολο αντίπαλο;
"Ο ΟΦΗ θα παίξει πολύ πιο άνετα, δε θα έχει κανένα άγχος, ούτε βαθμολογικό, ούτε τίποτα και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι για να ικανοποιθεί κι ο πολύς κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο αλλά και για όσους θα το δουν τηλεοπτικά."

Σχετικά άρθρα