Αρχική / More / Celebrity news / Ποιος γνωστός ηθοποιός ήταν καμεραμάν του Παπαδάκη;
Ποιος γνωστός ηθοποιός ήταν καμεραμάν του Παπαδάκη;  thumbnail

Ποιος γνωστός ηθοποιός ήταν καμεραμάν του Παπαδάκη;

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του. Ειδικά οι εμφανίσεις του στο «Your Face Sound Familiar» έχουν σχολιαστεί όσο καμία άλλη. Το χιούμορ και η θετική ενέργεια είναι συνώνυμα του ονόματος του.


Ο Λευτέρης Ελευθερίου σε συνέντευξή του στο People, τόνισε: «Εκεί ήρθε η σχολή θεάτρου. Υπήρχαν αρκετά άτομα του περιβάλλοντός μου που πίστευαν ότι έχω ταλέντο και με ωθούσαν προς τα κει. Ποτέ δεν το έβλεπα επαγγελματικά όμως. ∆εν είχα ποτέ σχέση με τον χώρο. ∆εν έβλεπα από μικρός θέατρο, όπως πήγαινα, για παράδειγμα, σε συναυλίες. Ένιωθα τη μουσική πιο κοντά μου. Ωστόσο υπήρχαν φίλοι που πίστευαν πολύ σε μένα και επέμεναν πως πρέπει να το δοκιμάσω. Η μητέρα μου δεν ήταν από αυτούς. Θεωρούσε πως ήμουν πολύ μικρός για να μπω σε αυτό το επάγγελμα, το φοβόταν. Μια μέρα μου λέει: “∆ιάλεξε ένα πιο πρακτικό επάγγελμα να μπεις στον χώρο, να δεις πώς λειτουργούν τα πράγματα και μετά, αν σου αρέσει, αλλάζεις”. Έτσι σπούδασα κάμεραμαν. Το γνώρισα το επάγγελμα πρώτα πίσω από τις κάμερες. ∆ούλεψα μάλιστα και δυο χρόνια στον Γιώργο Παπαδάκη το πρωί. Γύρω στο 2002 πρέπει να ήταν. Ημουν εξωτερικός και δούλευα από τις έξι το πρωί μέχρι τις οκτώ το βράδυ. Ηταν εξαντλητικό. Συνειδητοποίησα παράλληλα ότι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αργότερα ωστόσο χρησιμοποίησα εκείνες τις γνώσεις ως ηθοποιός αφού μου έδωσαν κάποιες κατευθυντήριες ως προς το πώς πρέπει να στήνομαι καλύτερα στην κάμερα αλλά και σε πρακτικό επίπεδο στην ολοκλήρωση κάποιων άλλων projects με τα οποία ασχολούμαι».


eleutherioul


Πηγή: www.govastileto.gr 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X