Δεν ξέρει ο Μπράουν για Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον Μπόμπι Μπράουν, ωστόσο ο Αμερικανός μέσω… Twitter, φανέρωσε… άγνοια, τονίζοντας πως δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση στην καριέρα του.Σε μεταγραφική ενίσχυση με τον πρώην γκαρντ της Σιένα, Μπόμπι Μπράουν ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το Eurohoops.net. Μια κίνηση που αν γίνει θα γίνει ώστε οι ερυθρόλευκοι να παρουσιαστούν ισχυρότεροι στους τελικούς του πρωταθλήματος, καθώς δικαίωμα μεταγραφών στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει πλέον.

Πάντως από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ δήλωναν άγνοια για το θέμα, διαψεύοντας ουσιαστικά την είδηση, ενώ και ο ίδιος ο 29χρονος γκαρντ με… τιτίβισμά του δεν επιβεβαίωσε κάτι, λέγοντας πως δεν ξέρει τι θα κάνει…

"Εκτιμώ όλη την αγάπη από τους Έλληνες φίλους αλλά δεν ξέρω την επόμενη μου κίνηση… Θα δούμε τι θα γίνει…", έγραψε στο Twitter ο Μπράουν, που πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας με την Σιένα (έχοντας περίπου 19π. σε 24 ματς) και ολοκλήρωσε πρόσφατα τη σεζόν του στο πρωτάθλημα Κίνας, φορώντας τη φανέλα των DongGuan Leopards.

Ομάδα με την οποία αγωνίστηκε σε 41 ματς, έχοντας μέσο όρο 30.7π. 3.9 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.6 κλεψίματα. Μάλιστα σκόραρε αρκτές φορές ακόμη και 40π. έχοντας μάλιστα ρεκόρ τους… 74!

Οσον αφορά το συμβόλαιό του ο Μπράουν έχει την οψιόν να συνεχίσει την καριέρα του στο Κινέζικο πρωτάθλημα όπως όμως αναφέρει η εν λόγω ιστοσελίδα, είναι πιθανό να προτιμήσει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Σχετικά άρθρα