Νοκ άουτ Πέρεζ και Φουστέρ από τον αγώνα της Τρίπολης

Χωρίς τους Φουστέρ και Πέρεζ θα ταξιδέψει για την Τρίπολη ο Ολυμπιακός για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα, αφού αμφότεροι αποκόμισαν τραυματισμούς από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και ο Μίτσελ τους απέκλεισε από την αποστολή μαζί με τους γνωστούς τραυματίες Ιμπαγάσα, Σαβιόλα και Σιόβα, αλλά και τους Τσόρι, Χολέμπας και Εντινγκά, τους οποίους ο Ισπανός τεχνικός θέλει να ξεκουράσει ενόψει και του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.Το πρωί της Τρίτης, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν το παιχνίδι της Τετάρτης, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, επαιξαν και διπλό, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις.

Ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο, όπου έχει υποστεί ένα αιμάτωμα, αισθάνθηκε ο Νταβίδ Φουστέρ και προφυλάχθηκε. Το ίδιο έκανε και ο Πέρεζ, λόγω μικροενοχλήσεων στο γόνατο, από το ματς της Κυριακής. Και οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν προληπτικά εκτός προπόνησης και δεν θα αγωνιστούν στο ματς της Τρίπολης.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό στο γήπεδο και θεραπεία. Το ίδιο έκανε και ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ανεβάζοντας ρυθμό. Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε με το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Τόρες, Πελέ, Βέργος, Κάμπελ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σέποβιτς, Γιάνκοβιτς, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ.

Εκτός από τους τραυματίες, ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής και τους Τσόρι, Χολέμπας και Εντινγκά, προκειμένου να τους δώσει ανάσες, αφού ακολουθεί και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή των ερυθρολεύκων θα αναχωρήσεί για την Τρίπολη το πρωί της Τετάρτης.

Σχετικά άρθρα