Γεωργιάδης: Με την αλλαγή προπονητή δείχνουμε άλλο πρόσωπο

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ στους τελευταίους αγώνες δείχνει βελτιωμένος, ενώ όσον αφορά στη βασική αλλαγή που παρατηρεί ο ίδιος έχει να κάνει με το ομαδικό πνεύμα που δείχνουν πλέον οι παίκτες του Δικεφάλου.Αναλυτικά όσα είπε ο Γεωργιάδης στην κάμερα του PAOKTV:

Για την περίεργη χρονιά για τον ίδιο και για την ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν ξεκίνησε τόσο καλά. Τώρα τελευταία με την αλλαγή προπονητή δείχνουμε άλλο πρόσωπο, πιστεύω προς το καλύτερο. Εγώ πήρα δύο ευκαιρίες μετά από πολύ καιρό, προσπαθώ κάθε μέρα στην προπόνηση και όταν μου δίνετε η ευκαιρία προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό».
Για το γεγονός ότι στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε ως δεξί μπακ: «Μου το είπε ο προπονητής, ήξερα ότι παίζουμε με παίκτη λιγότερο και ήξερα ότι έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Μου είπε θα παίξεις δεξί μπακ, φυσικά δεν είχα αντίρρηση και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό».
Για τη νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον τρόπο που ήρθε: «Πιστεύω ότι στα τελευταία δύο-τρία ματς έχουμε περισσότερο ομαδικό πνεύμα, δηλαδή παίζει ο ένας για τον άλλον. Παλιότερα ο καθένας κοιτούσε τον ευατό και αυτό που έβγαινε προς τα έξω δεν ήταν καλό. Στα τελευταία δύο ματς ο ένας παίζει για τον άλλον και έχουμε αντιληφθεί ότι είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση. Αν και αυτό έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή, κάλλιο αργά παρά ποτέ».
Για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν: «Πιστεύω ακόμη δεν έχουμε βγάλει τον καλύτερό μας ευατό, είμαστε σε άνοδο της αποδοσής μας. Οπως είπες είναι δύο πάρα πολύ κρίσιμοι μήνες. Πάμε για τον τελικό, έχουμε και τα πλέι οφ που είναι παρά πολύ δύσκολα και για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και καλή απόδοση».
Για τον MVP του ματς με τον ΠΑΣ: «Πιστεύω όλη η ομάδα ήταν, αλλά ο Μίρο (σ.σ. Στοχ) ήταν ένα κλικ πάνω απ’ όλους. Γιατί το γκολ που βάζει είναι και πολύ όμορφο και σε κρίσιμο σημείο. Εάν δεν το πετυχαίναμε σε εκείνο το σημείο δύσκολα θα γύριζε το ματς».

Σχετικά άρθρα