Αυλωνίτης: Επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις ο Παναιτωλικός

Ο Τάσος Αυλωνίτης μίλησε για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Παναιτωλικό και αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία της ομάδας του Αγρινίου.Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ‘NOVA’:
Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: ‘Έχω ξαναπεί ότι στα παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη κοιτάμε μόνο τη νίκη. Και με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη, αλλά και με τον Αστέρα το Σάββατο στόχος είναι μόνο η νίκη έτσι ώστε να φτάσουμε και στον στόχο μας. Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια σκληρή και καλή ομάδα ο Παναιτωλικός. Εμείς έχουμε δείξει στην έδρα μας πως όποτε χρειαζόμαστε κάποιο παιχνίδι το παίρνουμε. Ελπίζω να συμβεί και την Τετάρτη αυτό’.
Για το αν με νίκη ‘κλειδώνει’ την παραμονή: ‘Κατά πολύ μεγάλο βαθμό, βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Αν όμως κερδίσουμε και φτάσουμε τους 37 βαθμούς θα είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής’.
Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναιτωλικό: ‘Απ’ ότι έχουμε δει, ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που στα εκτός έδρας παιχνίδια ‘χτυπάει’ στις αντεπιθέσεις. Έχει ταχύτητα στην επίθεσή του. Αν είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις και στο τρανζίνσιον τότε πιστεύω ότι θα πάρουμε τους βαθμούς της νίκης’.

Σχετικά άρθρα