Γιάννου: Να τελειώνουμε με την παραμονή

Μονόδρομος είναι για τον Πανιώνιο η νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό την Τετάρτη, όπως τόνισε ο Αποστόλης Γιάννου.Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

«Σίγουρα στην έδρα μας κοιτάζουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Θέλουμε να ξεκουραστούμε όσο καλύτερα μπορούμε, να συγκεντρωθούμε πάνω στο παιχνίδι της Τετάρτης, έτσι ώστε να τελειώνουμε με την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω στην έδρα μας μπορούμε να κερδίσουμε, το έχουμε δείξει και σε προηγούμενα παιχνίδια. Στα δύσκολα παιχνίδια έχουμε δείξει ότι παίζουμε καλά».

Για το αν θέλει να αξιοποιήσει ξανά την έδρα της ομάδας του:

«Σίγουρα στην έδρα μας κοιτάζουμε μόνο το πως θα πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Και την Τετάρτη λοιπόν θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης για να πάρουμε μια βαθμολογική ανάσα».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναιτωλικό:

«Είναι επικίνδυνη ομάδα, είναι πολύ καλή μπροστά. Το θέμα είναι να μην τους αφήσουμε να παίξουν με αντεπιθέσεις γιατί έχουν πολύ γρήγορους παίκτες και να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Το να πετύχουμε γρήγορα ένα γκολ θα μας βοηθήσει να παίξουμε πιο ελεύθερα».

Σχετικά άρθρα