Καθάρισε ο Κάταϊ για τον Πλατανιά

Ο Λεβαδειακός επιβεβαίωσε πως είναι η πιο αδύναμη ομάδα της Σούπερ Λιγκ εκτός έδρας με μόλις 1 ισοπαλία και 15 ήττες σε 16 παιχνίδια κι έτσι ο Πλατανιάς με πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Κάταϊ, o οποίος μπήκε αλλαγή στο 35′, πήρε τη νίκη που τόσο πολύ ήθελε με 2-0 και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην Κατηγορία. Δοκάρι στο 0-0 είχαν οι Βοιωτοί. Με 10 από το 67′ έπαιζαν οι Χανιώτες.Οι Βοιωτοί, πάντως είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, καθώς στο 13′ μετά από «σκάψιμο» της μπάλας απ’ τον Μάντζιο, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιωργαλλίδη!

Ο Αναστασιάδης αναγκάστηκε νωρίς-νωρίς να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις βάζοντας στο 35′ στο ματς τον Κάταϊ, αντί του Μπέλιτς και δικαιώθηκε, αφού ο Σέρβος τέσσερα λεπτά αργότερα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Στρατηλάτη και άνοιξε το σκορ για τον Πλατανιά!

Ο Κάταϊ στο 54′ είχε νέα ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά ο Στρατηλάτης αυτή τη φορά απέκρουσε, όχι όμως και στο 71′, όταν μετά από σέντρα του Μενδρινού, ο Σέρβος νίκησε στον αέρα τον Ιντζίδη και με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τους Χανιώτες, που από το 67′ έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Καζναφέρη, ο οποίος είδε δύο κίτρινες μέσα σε διάστημα 12 λεπτών!

Ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 88′, όταν μετά από απόκρουση του Γιωργαλλίδη και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του Πλατανιά, ο Γιάντσης ανενόχλητος από την περιοχή σούταρε ψηλά άουτ!

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Ίνκουμ, Γιαχία, Φερνάντες, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Καζναφέρης, Μπέλιτς (35′ Κάταϊ), Μενδρινός, Βλαχοδήμος (73′ Τετέ), Σιαλμάς (53′ Τόρες).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Ιντζίδης, Γεωργίου, Κώτσιος (72′ Μιλοσάβλιεφ), Μουλόπουλος, Κονέ, Χαραλάμπους, Βαρέλα (59′ Βούκσεβιτς), Πετράτσι, Μάντζιος, Μάρτινς (46′ Γιάντσης).

Σχετικά άρθρα