Αναστασιάδης: Δόξασοι ο Θεός, να ευχαριστήσουμε και την Παναγιά γιατί μας κράτησε ζωντανούς!

Ανακουφισμένος για τη σημαντικότατη νίκη επί του Λεβαδειακού δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του Πλατανιά, με τη βοήθεια της Παναγιάς, παραμένει… ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Αγγελος Αναστασιάδης:
«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, με πολλές ιδιαιτερότητες. Έπρεπε να γίνουν ορισμένα πράγματα, για τα οποία ρισκάραμε πάρα πολύ, αλλά έπρεπε να γίνουν. Είμαι ευχαριστημένος από τα περισσότερα παιδιά, εκτός από πολύ λίγες εξαιρέσεις.

Παραμένουμε στον "αγώνα", για να κάνουμε Ανάσταση. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με αρρώστιες και έπρεπε να κάνουμε σωστή διαχείριση του ρόστερ για να μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατόν γινόταν καλύτερα και πιστεύω ότι όλα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε και τα περιμέναμε.

Το ρίσκο πάντως ήταν πολύ μεγάλο και ποδοσφαιρικά αλλά και προπονητικά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Τώρα βέβαια που είναι καλό το αποτέλεσμα, είναι όλα εντάξει, αλλά αν ερχόταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, πρώτοι εσείς θα με κάνατε κομμάτια. Έπρεπε όμως να τα κάνουμε αυτά και δόξασοι ο Θεός, να ευχαριστήσουμε την Παναγιά γιατί μας κράτησε ζωντανούς.

Πιστεύω ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό το παιχνίδι για μας. Ελπίζω να μας τα δώσει η Παναγιά, να είμαστε καλά το Πάσχα. Με τα προβλήματα που έχουμε, μόνο Αυτή μπορεί να μας βοηθήσει παλικάρια… Και μέχρι τώρα μας κρατάει ζωντανούς. Δεν μας εξουθενώνει, αλλά μας ταλαιπωρεί. Τα καταφέρουμε όμως γιατί έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σ’ Αυτήν…".

Για το αν οι αλλαγές βοήθησαν την ομάδα ώστε ν’ αποδώσει καλύτερα: "Ήταν καθαρά θέμα άγχους τα πρώτα λεπτά. Δεν είχαμε προβλήματα εκτός από μια λόμπα που έγινε. Είχαμε μακριά τον αντίπαλο, απλά δεν έγιναν οι σωστές τελικές πάσες. Εμείς εκεί ήμασταν. Τα σουτ, που λέτε, είναι πολύ καθαρά και ένας καλός παίκτης βάζει πολύ εύκολα γκολ. Μην τα περνάτε απαρατήρητα. Δεν είναι μακρινά, είναι έξω την περιοχή, από τα 18 μέτρα και είναι ολομόναχος χωρίς πίεση. Το ότι η μπάλα πάει στα… πουλιά αυτό είναι μια άλλη αδυναμία. Το ότι φτάνει εκεί όμως, είναι πολύ θετικό για την ομάδα. Σας είπα, οι αλλαγές έγιναν γιατί ήταν επιβεβλημένες να γίνουν. Εάν δουλεύαμε διαφορετικά, για μένα θα ήταν πολύ εύκολο να βγάλω την ουρά μου απ’ έξω. Αλλά, η ομάδα θα έχανε…".

Για το αν πιστεύει ότι ο Πλατανιάς εκτός από τους αντιπάλους του σε κάθε παιχνίδι έχει ν’ αντιμετωπίσει επιπλέον και τον… εαυτό του: "Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδος και το γνωρίζετε. Τα παιδιά αυτά "κατάφεραν" να διώξουν δυο προπονητές. Και πολύ καλούς προπονητές. Και κλήθηκα εγώ για να μπορέσω ν’ αλλάξω την κατάσταση".

Για το ματς με την Ξάνθη και αν ο Πλατανιάς θα μπορέσει επιτέλους για δεύτερο σερί παιχνίδι να πάρει θετικό αποτέλεσμα: "Ό,τι θέλει η Παναγιά γίνεται παλικάρι μου… Εμείς δεν μπορούμε να χάσουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θέλει η Παναγιά και το χάνουμε! Άμα θέλει να χάσουμε στην Ξάνθη, θα χάσουμε. Άμα θέλει να κερδίσουμε, θα κερδίσουμε… Απλά. Εμείς θα κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Να μας φωτίσει η Παναγιά να τα κάνουμε καλά. Τώρα, το θέμα είναι ο καθένας πώς τα βλέπει".

Σχετικά άρθρα