Χάβος: Ανεπίτρεπτο το γκολ που δεχτήκαμε

Θετικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Μάκης Χάβος την ισοπαλία που πήρε ο Παναιτωλικός στη Νέα Σμύρνη. Ο τεχνικός των Αγρινιωτών πάντως είχε έντονα παράπονα για την αμυντική συμπεριφορά που έδειξαν οι παίκτες του κυρίως στην φάση του 1-0, όταν ο Χρήστος Αραβίδης άνοιξε το σκορ…Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάβος στη συνέντευξη Τύπου:
"Ηρθαμε με στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο α’ ημίχρονο για ένα 25λεπτο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, όμως χωρίς να κάνει ο αντίπαλός μας ευκαιρία, δεχθήκαμε ένα αντεπίτρεπτο γκολ. Στο β’ ημίχρονο πιέσαμε, ισοφαρίσαμε, χάσαμε δυο ευκαιρίες, όμως εν τέλει πήραμε ένα σημαντικό βαθμό.

Ο στόχος μας είναι να σωθεί και μαθηματικά η ομάδα με ακόμα μια νίκη. Από κει και πέρα να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Είναι σημαντικό να δέχεσαι τα εύσημα από πολλές ομάδες, όμως οι βαθμοί το κυριότερο. Η φιλοσοφία μου είναι9 να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο".

Αναφορικά με την εικόνα που παρουσίασε ο Πανιώνιος, ο Μάκης Χάβος είπε: "Περίμενα τον αντίπαλό μας πιο επιθετικό. Όμως το ματς πήγε στην κόντρα, κάτι που εμείς επιθυμούσαμε. Μέχρι το 25′ εμείς είχαμε τη μπάλα και την κατοχή".

Όσο για το εάν σκοπεύει στους αγώνες που απομένουν να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά, είπε: "Θεωρώ ότι είναι σωστό να πάρουν χρόνο συμμετοχής κι αυτά τα παιδιά. Θέλουμε όμως τη νίκη με την Βέροια, οπότε αυτά θα τα σκεφτούμε μετά το Σάββατο το βράδυ".

Σχετικά άρθρα