Σπυρόπουλος: Απαντάμε σε όσους έλεγαν για υποβιβασμό

Ο Τάκης Σπυρόπουλος που συμμετείχε στο τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού επί της Καλλονής, τόνισε πως οι πράσινοι με την απόδοσή τους δίνουν την απάντησή τους σε όσους έλεγαν στην αρχή της χρονιάς ότι το Τριφύλλι θα παλέψει για την παραμονή του.«Πριν αρχίσει το ματς είπαμε να δείξουμε ότι έχουμε τον έλεγχο και δεν δώσαμε περιθώρια στον αντίπαλο και γι’ αυτό ήρθε αυτό το σκορ» επεσήμανε αρχικά. Σχετικά με την απουσία του Μπεργκ, σημείωσε: «Μεγάλη απουσία, είναι σημαντική λύση επιθετικά. Όμως έχουμε δείξει και στα ματς που δεν έπαιξε ότι και πάλι σκοράρουμε».
Αναφορικά με την εικόνα του Παναθηναϊκού, σημείωσε: «Σίγουρα θέλαμε τη νίκη αν και μπήκανε πιο νέα παιδιά. Έπρεπε να δείξουν ότι αξίζουν. Είναι σημαντική νίκη γιατί δεν θέλομε να υπάρχει μεγάλη διαφορά στα πλέι οφ». Όσο για το προσεχές ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, υπογράμμισε: «Να παίξουμε το παιχνίδι μας και να μπούμε δυνατά απέναντι στον Ατρόμητο για την νίκη».
Για τη δική του απόδοση, τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος περισσότερο από τη νίκη παρά από την απόδοσή μου». Σχετικά με το μήνυμα που θέλει να δώσει στον κόσμο αλλά και την απάντησή του σε όσους έκαναν λόγο στην αρχή της σεζόν ακόμη και για υποβιβασμό, υπογράμμισε: «Να συνεχίσει να είναι δίπλα μας ο κόσμος. Η εικόνα μας απαντάει στα όσα έλεγαν μερικοί για υποβιβασμό στην αρχή της χρονιάς».

Σχετικά άρθρα